Mama-câine înoată curajoasă prin mijlocul viiturii pentru a-şi salva puii de la înec.

Este uimitor ce poate să facă o mamă pentru puii săi în momentul în care aceştia se află într-un pericol iminent. Această căţeluşă luptă din toate puterile ei pentru a-şi salva puii de la înec după ce o viitură puternică a măturat totul în calea ei.

Loading...

Ploile puternice ce s-au abătut asupra regiunii Chennai, India, au provocat inundaţii care nu au afectat doar oamenii, ci şi animalele. Milioane de oameni au rămas fără hrană, apă potabilă şi energie, iar viiturile au devastat numeroase fabrici din zonă. O căţeluşă fără a fost surprinsă pe camera de luat vederi înotând în apa destul de mare, riscându-şi viaţa pentru a-şi salva puii.

Căţeluşii pot fi auziţi plângând de frică, pe măsură ce stau pe o grămadă de gunoaie adusă de viitură, aşteptând să fie salvaţi de mama lor sau de oricine s-ar fi aflat prin preajmă. Oamenii aflaţi în acel moment în locul cu pricina au văzut cum căţeluşa a sărit în apa murdară, înotând în mare grabă spre puii ei.

Ajunsă lângă ei, căţeluşa i-a liniştit puţin, după care l-a luat unul dintre căţeluşi pentru a face drumul înapoi spre un loc mai sigur, pe pământ. Fără îndoială că această patrupedă curajoasă a făcut calea întoarsă şi după celălalt pui rămas în mijlocul viiturii şi cu o dragoste de mamă ce depăşeşte orice aşteptare l-a adus alături de fratele lui.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!