Mama ştia că vor fi cei mai buni prieteni, dar ce s-a întâmplat în clipa următoare a prins-o complet nepregătită

Un copil şi un câine vor fi întotdeauna cei mai buni prieteni, mai ales dacă vor avea prilejul să petreacă mult timp împreună. Acest câine, deşi are o talie impresionantă, se dovedeşte extrem de afectiv cu bebeluşul familiei adoptive.

Loading...

Pajé, un Dog Argentinian cu o greutate de 60 kg şi Lucca, un bebeluş de doar 8 kg au împreună un moment de interacţiune cu o încărcătură emoţională incredibilă. Acest videoclip ne dovedeşte faptul că un câine, de regulă destul de agresiv, poate fi în aceeaşi măsură la fel de iubitor.

În aceste imagini vedem cum câinele stă lungit pe podea, iar lângă el bebeluşul îl priveşte cu nedumerire. Pentru a-i oferi siguranţa de care copilul are nevoie, câinele „îl îmbrăţişează” pe micuţ cu multă naturaleţe. Nici măcar mama copilului, care a surprins pe camera de luat vederi aceste imagini, nu se aştepta la o reacţie atât de afectuoasă din partea câinelui.

Mai mult de atât, patrupedul îi oferă micuţului şi câteva mângâieri cu totul neaşteptate, arătându-i stăpânei lui că se poate baza pe el atunci când va fi nevoie să-l ocrotească pe micuţ ca un bun prieten. Bebeluşul pare puţin mirat de comportamentul câinelui, dar odată ce va creşte, va înţelege perfect relaţia pe care o are cu patrupedul familiei şi se va bucura tare mult.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!