Maramureş: Hoțul din casa unor bătrâni, descoperit cu ajutorul unui câine poliţist

Caz surprinzător în Maramureș! Poliţiştii maramureşeni au reuşit să recupereze banii şi telefonul furat din casa unor bătrâni din comuna Suciu de Sus, de o adolescentă din localitate, folosind un câine de urmă.

Loading...

Un câine polițist a reușit să ia urma hoțului care a spart o locuință din Maramureș, în timp ce proprietarii erau la biserică. Hoții au plecat cu peste 11.200 de lei iar câinele i-a dus pe polițiști fix unde se afla răufăcătorul. Aproape toși banii au fost recuperați, pentru că apucase să cheltuie o parte din ei.

„Furtul a fost efectuat în timp ce familia se afla la biserică, iar un bărbat în vârstă de 78 de ani a reclamat poliţiei că din casă i-a dispărut suma de 11.200 de lei şi un telefon mobil.

Pentru indentificarea autorului, lucrătorii noştri au fost ajutaţi de câinele poliţist Teba, din cadrul grupei canine”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureş, Florina Meteş.

Hoțul a pătruns într-o locuință din localitatea Suciu de Sus, duminica trecută, în timp ce proprietarul, în vârstă de 78 de ani, se afla la slujbă, la biserică. Păgubitul le-a spus polițiștilor că i-au dispărut din casă 11.200 de lei și un telefon mobil. Polițiștii au constat că în locuință s-a pătruns prin efracție și de acolo au fost sustrași banii și telefonul. ”Pe urmele hoților a fost și câinele polițist Teba, însoțit de conductorul său din cadrul Grupei Canine.

Probele descoperite de criminaliștii Poliției orașului Târgu Lăpuș, corelate cu „investigațiile” câinelui de urmă au condus la reușita acțiunii. (…) Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei: o tânără de 16 ani, din aceeași localitate” au arătat polițiștii, pentru ziarmm.ro. Polițiștii au recuperat 10.350 de lei din suma sustrasă și telefonul, care au fost restituiți parții vătămate.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!