Momentul în care un câine este aruncat de pe o stâncă, de la 30 de metri, pentru ”distracție”

Gest de o cruzime rară, care a șocat mii de britanici. Un tânăr a fost filmat în timp aruncă un câine în mare, de pe o stâncă, în Falmouth.

Loading...

Poliția britanică caută un individ care s-a distrat aruncând un câine în mare. Prietenii îl filmau cu un telefon în timp ce bărbatul poate fi auzit cum râde.

Apoi se vede cum animalul înoată disperat să ajungă la mal. Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol!

Cazul i-a scandalizat pe britanici după ce înregistrarea a ajuns pe rețelele de socializare, apoi a fost preluată de presă. Între timp, imaginile au fost șterse de pe platformele de socializare.

Bietul câine a fost aruncat de la aproape 30 de metri și, miraculos, a supraviețuit, fără să fie rănit.

Incidentul s-ar fi petrecut pe 1 mai iar cel care a aruncat câinele este căutat de poliție pentru cruzime față de animale.

Câine lăsat în maşină încuiată, într-o zi caniculară, salvat în ultima clipă. Cum a fost găsit

Un câine lăsat de stăpânul său în maşina încuiată, într-o zi caniculară, a fost salvat de un trecător în statul american Virginia.

Omul a sunat mai întâi la poliţie, dar pentru că echipajul întârzia, nu a mai stat pe gânduri şi a spart geamul autoturismului.

Câinele, un labrador negru, era închis într-o maşină parcată în bătaia soarelui, când a fost observat de Jason, un bărbat care lucra în zonă.

“Câinele suferea în mod evident, respira cu dificultate… I-am dat să bea apă, am sunat la 112 şi mi-au spus că vor trimite un echipaj de la protecţia animalelor”, a declarat un bărbat.

Autorităţile au ajuns însă în câteva zeci de minute, timp în care câinele a mai băut o sticlă de apă. Din fericire, stăpânul lui a coborât geamul portierei cu câţiva centimetri înainte să plece de lângă maşină.

Până la urmă, Jason a spart geamul maşinii şi a scos câinele afară, care a fost preluat apoi de cei de la protecţia animalelor.

Jason are şi el un câine pe nume Rex, despre care spune că este un membru al familiei cu drepturi depline.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!