Momentul sfâșietor când un cățel își vede stăpânii care l-au abandonat! Motivul halucinant pentru care au renunțat la el

Un cățel aflat la un adăpost pentru animale și-a revăzut familia care l-a abandonat, atunci când foștii lui stăpâni au venit pentru a adopta un alt câine. Zuzu a ajuns la adăpostul din Los Angeles după ce stăpânii ei au renunțat la ea, pe motiv că animalul ar suferi de depresie.

Loading...

Zuzu a fost filmată bucurându-se că îi vede pe foștii ei stăpâni, care însă nu veniseră acolo pentru ea, ci pentru a adopta un alt câine. Potrivit unul reprezentant al adăpostului Los Angeles County Department of Animal Care and Control Downey, tatăl lui Zuzu a murit în casa stăpânilor ei, iar ea a fost foarte tristă din această cauză. Familia a abandonat-o rapid și a pornit în căutarea unui alt cățel, spre stupoarea îngrijitorilor.

Foștii ei stăpâni spun că nu mai puteau s-o suporte plângând zi și noapte după tatăl ei, potrivit tabloidului The Sun. Soluția lor pentru nefericirea câinelui a fost să-l abandoneze și să-și ia altul. Videoclipul a fost vizionat de cel puțin 317.000 de ori, pe Facebook, și a stârnit indignare printre internauți. Unii oameni i-au îndemnat pe reprezentanții adăpostului să nu-i mai lase pe foștii stăpâni ai lui Zuzu să mai adopte un alt câine.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!