Monstrul târăşte câinele în spatele scuterului său, dar nu avea nicio idee că este filmat şi că va plăti pentru faptele sale

Din păcate, abuzurile asupra animalelor sunt încă destul de comune în multe gospodarii. Este de neimaginat cum cineva este dispus să provoace durere unui câine care merită respect, atenţie şi dragoste, dar există unii oameni care pur şi simplu nu ar trebui să aibă sub nicio formă contact cu animalele.

Loading...

Multe dintre aceste cazuri de abuz asupra animalelor nu sunt făcute niciodată publice, dar când Melissa Janelle Torrezis a fost chiar ea martora unui act de violenţă asupra animalelor, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a se asigura că vinovatul va fi pedepsit – şi în cele din urmă chiar a fost adus în faţa justiţiei.

Melissa a asistat la un act de violenţă crudă atunci când a văzut un om care conducea scooterul, în timp ce câinele său era legat cu lesa de spatele mopedului şi era târât pe asfalt.

Femeia a scos imediat telefonul pentru a aduna dovezi şi pentru a se asigura că acest câine nu va mai fi nevoit să trăiască vreodată alături de acest om fără inimă.

„Nu îţi face griji că te voi reclama la poliţie”, se aude Melissa strigând pe filmare. Nu durează mult până ce omul îi răspunde cu nonşalanţă „Sună-i! E câinele meu!”

După ce Melissa a terminat de filmat, ea a depus imediat o plângere. A fost luată foarte în serios de poliţia din Mission, Texas, care l-a arestat pe bărbat la doar 15 ore de la săvârşirea faptei. În vârstă de 59 de ani, bărbatul a fost identificat ca fiind Mario Cardona şi apoi arestat de către autorităţi. El a fost acuzat de cruzime asupra animalelor.

Melissa Torrezis, Wane
Locotenentul de poliţie Jody Tittle, a lăudat decizia Melissei de a filma abuzul. „Trebuie să ştiţi că ceva de genul acesta este grozav, pentru că cineva ne-a putut furniza dovezi video”, a spus el. „Chiar dacă pare greu de crezut, uneori, cruzimea asupra animalelor este greu de dovedit.”

Din fericire, metisul Ciobănesc German nu a suferit răni grave şi se recuperează rapid. Câinele, numit G2, este acum în custodia Departamentului pentru Controlul Animalelor al oraşului şi nu trebuie să-şi facă griji că va mai trece vreodată prin asemenea suferinţe.

Pagina de Facebook Animal Protection R.G.V. a furnizat detalii despre arestare şi prima înfăţişare în faţa instanţei.

Wane
“Procurorul de caz l-a acuzat de două fapte contravenţionale din clasa A legate de faptul că nu a oferit îngrijire şi transport corespunzător animalului său de companie, târându-şi câinele lipsit de apărare. Dacă este găsit vinovat, Dl. Cardona este pasibil de executarea unui an de închisoare şi o amendă de până la 4.000 USD.

S-a descoperit că acest bărbat nu numai că răneşte animalele, ci şi copiii şi femeile. Pe data de 19 septembrie 2014, el a încercat să intre cu camioneta într-un jeep ocupat de cei trei nepoţi şi de fiica sa. Femeia a încercat să scoată cheile din contactul camionetei, dar a fost lovită de acesta în faţă în mod repetat.

Pe data de 5 iulie 2016, el a aruncat cu obiecte în soţia sa în timpul unui scandal domestic, apoi şi-a luat unul dintre nepoţi pe post de scut şi a continuat să-şi lovească consoarta. Copiii au fost martori la acest eveniment.

Faptele de cruzime ale lui Mario Eduardo Cardona asupra femeilor, copiilor şi animalelor lipsite de apărare trebuie să înceteze, deci trebuie să luăm măsuri şi să arătăm că nu vom tolera astfel de comportamente”.

Este foarte clar că acestui bărbat trebuie să-i fie îngrădită libertatea. Distribuiţi acest articol dacă sunteţi de acord ca justiţia trebuie să-şi facă datoria!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!