Motanul este salvat în ultima clipă: 2 ani mai târziu încă îşi arată recunoştinţa şi dragostea sa

Faceţi cunoştinţă cu Honeycake: un motan adorabil care iubeşte să-şi arate afecţiunea mai mult decât orice.

Loading...

Honeycake a avut un început foarte dur în viaţă. Când era doar un mic pisoi, proprietarul l-a pus pe el şi pe cei doi fraţi ai săi într-o pungă de gunoi. Apoi a aruncat sacul dintr-o maşină aflată în mişcare.

Din fericire, un bun samaritean a văzut acest lucru şi a sărit imediat în ajutorul pisoilor ducându-i la un adăpost local pentru îngrijiri.

Honeycake a stat ceva vreme în acel adăpost, aşteptând să fie adoptat. Însă nimeni nu şi-a arătat nici cea mai mică intenţie, şi, din păcate, adăpostul era unul foarte aglomerat care eutanasia animalele pe bandă rulantă. Dacă Honeycake nu îşi găsea urgent un om cu suflet dispus să îl adopte, zilele sale erau numărate.

Organizaţia de salvare a animalelor Michigan Cat Rescue a auzit de povestea lui Honeycake şi a decis să intervină. Ei au dus motanul în siguranţa adăpostului lor şi au început să-i caute familia potrivită.

La câteva luni după ce Michigan Cat Rescue l-a salvat pe Honeycake, o femeie pe nume Renee a venit să-l întâlnească. Honeycake şi Renee s-au împrietenit rapid, iar Renee a decis să ia motanul cu ea şi să-i ofere toată dragostea şi atenţia pe care le merită!

Când a înţeles că urmează să plece acasă cu Renee, Honeycake a fost încântat peste măsură. Nu putea să se oprească din a-şi arăta afecţiunea.

„Astăzi, Honeycake se bucură de noua sa viaţă alături de o persoană specială. Renee este o mare iubitoare de animale care a mărturisit că de acum încolo, Honeycake (redenumit Finnegan) se va bucura de o cantitate uriaşă de dragoste şi sărutări”, a scris Michigan Cat Rescue pe pagina lor de Facebook.

Michigan Cat Rescue / Facebook
Grupul de salvare a publicat, de asemenea, un videoclip adorabil cu Honeycake/Finnegan pe Facebook. Videoclipul arată cât de mult o iubeşte Finnegan pe noua sa mamă adoptivă!

„Da, sunt îndrăgostită”, spune Renee, în timp ce Finnegan îi linge mâna. „Nu-mi trebuie mult ca să mă îndrăgostesc”.

Finnegan se află în grija lui Renee de peste doi ani, iar legătura pe care au stabilit-o este una incredibilă.

Acest motan adorabil iubeşte mai mult decât orice să-şi arate afecţiunea faţă de cea care l-a salvat. El a găsit un loc minunat căruia să-i spună casă!

Vă rugăm să distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!