Nimeni nu îl credea pe acest om când descria ritualul zilnic al calului său, aşa că l-a înregistrat

Rutina zilnică ne călăuzeşte pe majoritatea dintre noi, indiferent că suntem adulţi sau copii.

Loading...

Fie că primul lucru pe care îl facem dimineaţa este să bem o ceaşcă de cafea, sau să mergem la sala de gimnastică imediat după muncă, ideea este că suntem fiinţe cu rutine care ne-au intrat aproape în reflex şi care ne ajută să devenim mai eficienţi.

De fapt, acelaşi lucru se poate spune şi despre aproape orice vieţuitoare de pe pământ, iar studiile arată că rutinele nu doar că ne simplifica şi ne ordonează viaţa, ci ne aduc şi o serie de avantaje.

Când un om a observat pentru prima oară ritualul de după-amiază al calului său, el şi-a dat imediat seama că oamenii şi-ar dori să îl vadă…

Rutine
În funcţie de zona în care locuiţi, vara poate fi o perioadă dificilă. Desigur, tuturor ne place să stăm la soare din când în când, dar expunerea prelungită la căldură şi la temperaturi mari nu este o alegere bună pentru sănătate. În plus, foarte multe animale nu prea iubesc zilele toride de vară.

Drept urmare, majoritatea dintre ele sunt nevoite să găsească diferite modalităţi de răcorire, care nu implică pur şi simplu un duş rece.

Ingeniozitatea calului
Pentru calul din imagini, nu există o modalitate mai bună de a scăpa de căldura zilei decât aceea de a intra în piscina proprietarului său şi a se bălăci.

De fapt, toată lumea a fost impresionată de cât de graţios se mişcă acest cal. El înoată de la un capăt al piscinei la celălalt, după care iese atunci când aude semnalul proprietarul său.

Apoi, el pur şi simplu pleacă la pas ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat… fantastic!

Știm cu toţii. În cazul acestui cal care înoată în piscină – spre deosebire de majoritatea copiilor – nu este nevoie să i se spună de două ori când vine vorba de respectarea regulilor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!