Nimeni nu o credea când povestea ce face câinele ei în fiecare zi. Apoi a surprins aceste imagini…

Chiar dacă vin din lumi diferite, asta nu înseamnă că vieţuitoarele nu pot stabili legături nepreţuite. Cine s-ar fi aşteptat însă ca o raţă să găsească un prieten destoinic într-un patruped? Dacă în general păsările fug din calea câinilor, de această dată situaţia a stat cu totul invers, aceste vieţuitoare devenind inseparabile.

Pam Ishiguro este o mamă dedicată din Orange County, California, care de asemenea se dovedeşte o mare iubitoare de animale. Locuind la curte, aceasta îşi permite să se înconjoare de tot soiul de vieţuitoare, însă în topul preferinţelor sale se înscriu cu siguranţă câinele Barclay şi ceata vioaie care numără 7 raţe din rasa Pekin.

Cu timpul, patrupedul familiei a fost îndrăgit de una dintre raţe, pe numele său Rudy. Spre uimirea stăpânei, cei doi au devenit cei mai buni prieteni, petrecându-şi aproape tot timpul împreună. Chiar dacă ne-am fi aşteptat ca Barclay, simpaticul câine din rasa Golden Retriver, să fie cel care deţine supremaţia, se pare însă că lucrurile nu stau deloc aşa.

Chiar dacă este mult mai mică, Rudy nu se lasă intimidată de dimensiunile prietenului său canin şi încearcă să îl domine. Docil din fire, patrupedul se complace în această situaţie şi astfel toate lucrurile merg perfect. Chiar dacă în casă mai întâlneşte încă un câine, Rudy nu se dovedeşte la fel de amabilă şi afectuoasă şi cu acesta, avertizându-l de fiecare dată să păstreze distanţa.

Pam Ishiguro se emoţionează ori de câte ori vorbeşte de animalele sale. „Animalele sunt la fel ca cei doi băieţi ai mei – au o relaţie de dragoste-ură. Când sunt împreună, se tachinează în continuu, dar când sunt despărţiţi, nu contenesc să se caute reciproc.” – mărturiseşte aceasta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...