Noua vedetă a internetului! Wally, iepuraşul cu urechi uriaşe

Toţi iepurii au urechi mari, însă Wally, un iepuraş din Statele Unite, a fost înzestrat cu urechi uriaşe care îl fac să semene cu celebrul elefant Dumbo.

Loading...

Simpaticul iepuraş locuiește în Massachusetts, SUA, și a devenit celebru datorită înfățișării sale speciale. Mândră de animăluţul său, stăpâna sa, Molly, i-a făcut cont pe Instagram unde a postat fotografii în care Wally apare cu diverse coafuri trăsnite.

Wally este un iepure de Angora, specie renumită pentru calitatea blănii. Iepurii de Angora se numără printre cele mai vechi specii de iepuri care au putut fi domesticite. La început erau crescuți doar în Ankara au devenit foarte populari în sec. XVII, în Franța.

Fiecare suflet, indiferent de cât este de mic, ar trebui să aibă un adăpost, însă milioane de animale trăiesc pe străzi înfometate, în mizerie şi frig. Cu ocazia Zilei Internaţionale a

Fiecare suflet, indiferent de cât este de mic, ar trebui să aibă un adăpost, însă milioane de animale trăiesc pe străzi înfometate, în mizerie şi frig.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor fără Stăpân care a avut loc pe 4 aprilie, fundaţia VIER PFOTEN te îndeamnă să “Fii om cu animalele” şi să ai compasiune faţă de animalele aflate în suferinţă.

Tot cu această ocazie, mulţi dintre cei care au salvat sau adoptat un animal fără stăpân au postat fotografii cu prietenii lor necuvântători pe pagina de Facebook a organizaţiei. Iată imaginile a 12 animale salvate de pe străzi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!