Nu îşi mai văzuse stăpâna de luni bune, dar priviţi-i expresia de pe chip când se reîntâlnesc!

Legătura ce se creează între un câine şi stăpânul său poate fi cu adevărat impresionantă. Acest lucru este cu siguranţă confirmat prin intermediul imaginilor surprinse pe camera video care vă vor emoţiona profund.

Loading...

O femeie soldat are parte de cea mai frumoasă şi emoţionantă revedere atunci când se întoarce acasă dintr-o misiune din Afganistan. Fiind plecată de mai multe luni, este clar că toţi cei rămaşi acasă i-au dus dorul. Tocmai din acest motiv, atât familia cât şi patrupedul familiei, un superb golden retriever, hotărăsc să o aştepte la aeroport la întoarcere. Nu mică i-a fost mirarea femeii când căţeluşul ei drag i-a sărit în braţe cu lacrimi în ochi, semn că dorul de ea l-a marcat.

Această surpriză emoţionantă o copleşeşte pe femeie, mai ales că patrupedul nu o lasă să îi îmbrăţişeze nici pe membrii familiei. Tânăra chiar îsi întreabă câinele dacă o lasă să îi salute şi pe ceilalţi. Reacţia uluitoare a acestui căţeluş iubitor ce aproape leşină de emoţie ,dar şi de bucurie că şi-a revăzut stăpâna, ne lasă fără cuvinte.

Dacă până acum existau persoane ce aveau îndoieli că un căţel poate fi cel mai bun prieten al omului, vizionând acest filmuleţ în mod cert nu vor mai exista sceptici în acesta privinţă. În momentul revederii cu stăpâna lui, acest câine drăgăstos şi plin de viaţă, nu mai vrea să plece de lângă ea, oferindu-i toată afecţiunea şi căldura prin mici gesturi de dragoste şi devotament. Cei doi îşi exprimă dorul într-un mod adorabil, căţeluşul cu lacrimi în ochi o „sărută” cu dragoste dând din codiţă, în timp ce femeia îi spune că şi ei i-a fost foarte dor de el, strângându-l la piept cu multă căldură.

Întregul moment este unul cu totul special prin emoţia pe care o transmite şi simţim treptat cum ochii ne sunt invadaţi de lacrimi de bucurie. Acest câine adorabil ne oferă o lecţie de viaţă, devotament dar şi de iubire necondiţionată!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!