„Nu te părăsesc, mamă! Rămân lângă tine! Luptă!” Un ursuleț koala a arătat cea mai frumoasă lecție de iubire pentru mama lui suferindă

O imagine cu un ursuleț koala care își îmbrățișează mama în timp ce luptă pentru supraviețuire pe un pat de spital a reușit să-i emoționeze nu doar pe medici, dar și întreaga lumea.

Loading...

Acum două săptămâni, Lizzie și micuțul ei, Phantom, au fost loviți de o mașină în Australia. După accident au fost transferați la Australia Zoo Wildlife Hospital.

Din fericire, copilul în vârstă de șase luni nu a fost rănit, însă, din nefericire, mămica lui a fost supusă unei intervenții chirurgicale, pentru că îi cedaseră plămânii.

În timpul operației, puiul de koala nu s-a dezlipit de mama lui. Veterinarul și-a dat seama că este mai bine ca cel două vietăți să stea împreună și să le ofere confortul necesar, deoarece separarea lor le-ar putea traumatiza și ar deveni rapid anxioase.

Micuțul care nu s-a dezlipit de mamă, parcă îi spunea: „Nu te părăsesc, mamă! Rămân lângă tine! Luptă!”

Datorită medicilor și căldurii îmbrățișărilor oferite de pui, operația a decurs bine.

Legăturile dintre urşii koala şi puii lor sunt unele dintre cele mai strânse din regnul animal. Puii sunt purtaţi de mamele lor în marsupiu timp de şapte luni şi sunt înţărcaţi când împlinesc un an.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ajutor INEDIT în plină pandemie: Un câine îi aduce alimente zilnic vecinei sale, care nu poate ieși din casă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, oferind un exemplu pur de dragoste, sacrificiu, ...

error: Content is protected !!