O batrana și pisica ei au fost atât de nedespărțite încât au murit în aceeași zi. Cum a fost posibil?

Povestea plină de căldură a unei femei în vârstă din California și a pisicii ei în vârstă care a murit în aceeași zi a atins inimile multor oameni din lume. Această poveste ne-a arătat puterea legăturii dintre oameni și animalele lor însoțitoare. Derulează în jos pentru a citi povestea!

În urmă cu aproximativ 13 ani, un cuplu în vârstă (care erau și bunici) a decis să adopte o pisică. Adăpostul local de animale le-a făcut o vizită cu trei pisicuțe alese, dintre care două erau pisoi. Al treilea era un tabby de doi ani pe nume Gabby. Ea s-a făcut imediat ca acasă, urcând scările și făcându-se confortabil pe pat. Se părea că Gabby i-a ales.

Din păcate, la scurt timp după ce Gabby a intrat în viața lor, soțul a murit, iar bunica și Gabby s-au mutat într-un complex de apartamente pentru bătrâni. , unde ajutor era în apropiere dacă aveau nevoie, iar cei doi au devenit deosebit de apropiați.

Din momentul în care s-au ridicat din pat dimineața, până în momentul în care s-au dus la culcare, cu Gabby înconjurând perna bunicii, cei doi au fost de nedespărțit. Bunica citea în fiecare zi cu Gabby ghemuită lângă ea și se bucură în liniște de compania celuilalt.

Anii au trecut și amândoi au început să încetinească cam în același timp. Gabby a început să se separe de bunica, care slăbea din cauza lipsei poftei de mâncare. Părea că amândoi nu au fost mult timp pentru această lume.

Bunica a dus-o la veterinar și împreună au decis că cel mai bine ar fi să o adoarmă. Bunica o ținea pe Gabby și o mângâia în timp ce închidea ochii pentru ultima oară. Își pierduse cel mai bun prieten, sufletul ei pereche. După ce Gabby a plecat, bunica s-a dus acasă și a tras un pui de somn pe canapea. Nu s-a trezit niciodată. Ea murise la patru ore după pisica ei iubită.

Jill Layton a vorbit mai târziu despre bunica ei, ea a spus: „Îmi place să cred că Gabby a fost acolo în spirit pentru a o mângâia pe bunica când și-a luat ultima suflare, doar așa cum a făcut bunica pentru Gabby cu câteva ore mai devreme. Sunt îngropați împreună și sunt sigur că legătura lor este încă la fel de puternică ca și când erau două bătrâne care se iubeau viața și una pe cealaltă.”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce cainele si pisica nu se suporta? Ce spun specialistii

Relația dintre câini și pisici este ca și cea dintre șoarecele și pisica. Cele două ...