O catelusa a adoptat trei pui de tigru, pe care mama lor a refuzat sa-i hraneasca

Uneori, animalele sunt mai generoase chiar decat oamenii.

Loading...

Acum doua zile, pe 18 septembrie, o femela de tigru siberian a nascut trei pui la o gradina zoologica din China, dar a refuzat sa aiba grija de ei si sa-i alapteze. Ingrijitorii au fost nevoiti sa caute rapid solutii, asa ca au apelat la o mama surogat.

Desi sunt vargati si vizibil mai in putere decat odraslele ei, Tally, cum se numeste inimosul patruped, nu face nicio diferenta intre pui.

Au dat anunt imediat in ziar si asa au gasit-o pe cateaua Duo Duo,  si ea proaspata mamica.

Acum, Duo Duo are cinci guri de hranit: cei doi catelusi ai ei si pe cei trei pui de tigru.

Femela ii ocroteste si ii alapteaza de cate ori este nevoie pentru ca cei mici sa creasca mari si sanatosi.

Animalele lor de casă? Doi tigri bengalezi

O femeie din Florida are gusturi extrem de excentrice, atunci când vine vorba despre alegerea animalelor de companie. Aceasta creşte, alături de soţul ei, doi tigri bengalezi, chiar în curtea din faţa casei.

„Există o legătură puternică între mine şi cei doi tigri – Saber şi Jada. Ei ma ling pe faţă, iar eu le sărut adesea nasul. Dar cel mai mult îmi place când mă lasă să îi îmbrăţişez”, a declarat Janice, stăpâna acestor animale.

Pasiunea lui Janice pentru aceste feline s-a concretizat în urmă cu 20 de ani, atunci când a văzut un anunţ pentru cursuri de dresare a tigrilor. A ştiut că trebuie să se înscrie şi de atunci a durat doar doi ani până să vină acasă cu propriul pui. Apoi, în 2002, a cumpărat-o pe Janda, care acum este în vârstă de 12 ani.

Din nefericire, primul ei tigru a murit în 2007, lăsându-l în urmă pe Saber, care în acel moment avea doar două săptămâni.

„Ei mă privesc de parcă aş fi mămica lor, iar eu îi consider copiii mei patrupezi”, a declarat cu entuziasm Janice.

Tigrii sunt hrăniţi de trei ori pe zi, iar pentru procurarea hranei Janice şi David, soţul ei, trebuie să străbată un drum de două ore, o dată pe săptămână.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!