O căţeluşă a adus pe lume 19 pui. Mama eroină a fost asistată la naştere de 11 medici

O căţeluşă din rasa Dog german şi-a câştigat rolul de mamă eroină, după ce a trecut cu bine de o sarcină dificilă şi a adus pe lume 19 pui. O echipă de 11 medici veterinari din statul american Arizona a efectuat o cezariană pentru a se asigura că întregul eveniment va avea un final fericit.

Loading...

Căţeluşa, pe numele ei Cleo, a fost adusă de urgenţă la clinica  Kingman Animal Hospital din Kingman, Arizona din cauza unor complicaţii survenite în perioada gestaţiei. Ea a fost ajutată să nască de nu mai puţin de 11 medici. Pentru că era foarte greu să aducă în mod natural, pe lume, atâţia pui, aceasta a fost supusă intervenţiei de cezariană.

Toţi puii au fost declaraţi sănătoşi şi au fost lăsaţi în grija mamei lor, după ce intervenţia a fost finalizată.

Kingman Animal Hospital a postat pe Facebook imaginile cu cele 19 minune şi au dezvăluit că a fost nevoie de 11 medici pentru a o ajuta pe Cleo să ducă sarcina la bun sfârşit.

„Personalul KAH (11 dintre noi) a livrat cu succes 19 căţeluşi de la o femelă din rasa Great Dane. Toţi sunt vii şi sănătoşi! Puii au fost verificaţi pentru a ne asigura că nu este nicio problemă. Vă mulţumim tuturor pentru cuvintele frumoase şi pentru felicitările aduse mamei, precum şi pentru personalul nostru care a participat la această situaţie de urgenţă” au scris aceştia.

Rasa este cunoscută pentru mărimea lor, cu recordul mondial pentru cel mai înalt câine deținut în prezent de o femelă pe nume Zeus, care are 1.1 metri înălțime.

Conform Unilad, recordul pentru cei mai mulţi pui aduşi pe lune îl deţine însă Tia, o căţeluşă din rasa napoletan Mastiff, care a născut 24 de pui, în 2004,  în Cambridgeshire, Marea Britanie. Cleo se pare că a scăpat totuşi uşor în comparaţie cu Tia.

Imaginile zilei la Bacău, cu un poliţist care salvează un căţeluş de sub roţile maşinilor (Video)

Un poliţist din Bacău a oferit imaginile zilei. El a fost filmat când opreşte traficul pe o stradă aglomerată pentru a salva un căţeluş. Animalul risca să fie călcat de maşini.

Agentul a blocat un sens de mers cu autoturismul de serviciu. Apoi a coborât şi a reuşit să prindă căţelul speriat.

Întreaga scenă a fost înregistrată de camera de bord a poliţistului şi apoi postată pe Facebook. Agentul a fost ajutat de un iubitor de animale, care s-a asigurat că patrupedul este în siguranţă.
 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!