O cățelușă a dispărut de acasă în urmă cu doi ani și jumătate, dar a fost găsită la 3.600 de kilometri depărtare de casă. Nimeni nu a mai știut nimic de ea, iar acum…

Este povestea unei cățelușe din California, despre care nu se știe cum a parcurs ea sute de kilometri și ce a făcut în acest timp. Stăpânii sunt extrem de fericiți pentru că au  găsit-o pe Trixie.

Loading...

În ianuarie 2015, Trixie a fost pierdută de familia ei, dar, zilele trecute, căţeluşa a fost găsită în parcarea unui complex comercial din California, la câteva sute de kilometri de San Francisco. Şi la peste 3.600 de kilometri depărtare de casă.

Stăpân: „N-am mai dormit nopţile de când mi-au telefonat că să-mi spună că au găsit-o, eram îngrijorată că nu ajunge cu bine acasă, visam că n-am avut-o niciodată.”

Din fericire, Trixie a fost găsită pe străzile aglomerate de oameni cu suflet bun și au dus-o la un  adăpost pentru protecția animale. Administratorii adăpostului au descoperit, prin intermediul microcipului, cât de departe călătorise.

Stăpân: „Ea trebuie să fie aici, să facă parte din familia noastră. Aici e locul ei, aici e iubita şi îngrijită. Nu ştim ce s-a întâmplat cu ea timp de doi ani şi jumătate.

Nu ştim cum a ajuns până acolo, prin ce aventuri a trecut, bune sau rele. Dar suntem fericiţi că s-a întors acasă, în siguranţă. Vom avea grijă de ea tot restul vieţii”, potrivit stirileprotv.ro.

Cățelușa care a ÎNCÂNTAT LUMEA! Află povestea UIMITOARE a lui Chi Chi. A SUPRAVIEȚUIT într-un sac de gunoi, cu picioarele legate

Cățelușa care a a ÎNCÂNTAT LUMEA! Chi Chi, un Golden Retreiver originar din Coreea de Sud, care în 2016 a fost găsită aproape fără suflare, într-un sac de gunoi, cu picioarele legate şi necrozate, a încântat lumea.

Pentru a-i fi salvată viaţa, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze toate cele patru picioare. Ulterior, Ghi Chi a fost adoptată de o familie din Phoenix, Arizona, care a acoperit costul implantării unor proteze.

“Când a ajuns pentru prima oară în casa noastră, îi era frică de oameni. Dar cu timpul şi cu multă dragoste, şi-a dat seama că e în siguranţă şi că nimeni nu îi va mai face rău vreodată”, a povestit un membru al familiei ei adoptive.

În timp, drăgălașa cățelușă a devenit câine de terapie certificat, având parte de vizite regulate din partea persoanelor cu dizabilităţi sau efectuând vizite.

“Ajută oamenii să vadă viaţa într-un alt mod. O persoană mi-a spus: dacă Chi Chi se poate descurca cu patru picioare amputate, atunci și ea se poate descurca cu unul”, a relatat Elizabeth Howell, stăpâna câinelui, pentru Daily Mail.

“Persoane cu depresie ne-au spus cum nu voiau să coboare din pat, dar după aceea au văzut o postare cu Chi Chi şi ce face ea îi motivează”, a adăugat stăpâna câinelui.

Ea are, însă, o relaţie specială cu Owen Mahan, un copil care la vârsta de doi a suferit un accident cu apă fiartă, ce a dus la opărirea a 90% din corpul lui şi la amputarea ambelor picioare.

În 2018, pentru munca depusă, Chi Chi a primit şi Premiul American Humane’s 2018 Hero Dog.

Cu toate acestea, în 2017, la o vârstă estimată de doar patru ani, analizele au detectat prezenţa cancerului de piele, la care se mai adaugă şi Lupus – o boală autoimună.

“Este foarte dificil. (…) A trecut prin atâtea, şi a supravieţuit atâta, şi este o luptătoare, şi să o vedem că trece prin toate aceste lucru – nu este corect”, a mai precizat Elizabeth Howell.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!