O catelusa inteligenta a apelat la jandarmi pentru a-si salva puii

O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj a salvat şase căţei şi pe mama lor. Jandarmii au fost alertaţi chiar de căţea, care nu găsise nicio cale să-și salveze singură puii îngropați în zăpadă și i-a condus până la locul cu pricina.

Loading...

«Salvăm suflete când turiştii sunt în siguranţă la munte. Astăzi, o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o căţea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitaţiei şi a găsit mai mulţi căţeluşi împrăştiaţi în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în maşină şi au mers la sediul postului montan, căţeaua urmându-i după maşină.

A fost improvizat într-o magazie un culcuş unde cei şase căţeluşi vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând şi vom lua o decizie înţeleaptă.

Comentariilor indignate de faptul din imagini se vede că în mașina salvatorilor nu a fost luată și cățelușa, jandarmii ținut să precizeze că era agresivă, dar că i-a urmat până la adăpost şi că sunt în siguranţă cu toţii. Jandarmii doresc acum să găsească pe cineva dornic să adopte căţeii.

Bonus: Nimeni nu înțelegea de ce câinele acestei familii era toată ziua pe acoperiș, vecinii îi întrebau mereu ce se întâmplă. Când s-au săturat să mai răspundă la întrebări, au început să lipească hârtii în jurul casei. Uite ce au scris și ce făcea câinele:

La fel ca oamenii, și câinii au personalități și obiceiuri care îi fac unici, dar fiindcă nu pot vorbi, acestea nu sunt mereu atât de evidente pentru toată lumea. O familie din Statele Unite primea mereu întrebări de la vecini, unii chiar se plângeau, ba chiar și trecătorii păreau speriați de faptul că animalul lor de companie era mereu pe acoperiș. Când în sfârșit familia a decis să răspundă întrebărilor, răspunsul lor a fermecat tot internetul!

După ce trecători întrebau iar și iar de ce câinele era mereu pe acoperiș, familia a crezut de cuviință că sosise vremea să explice o dată pentru totdeauna. Numele câinelui este Huckleberry, și se pare că lui îi place foarte mult să supravegheze împrejurimile și să aibă grijă de casa lui de la înălțime, plus că îi place cel mai mult panorama de la înălțime. Așa că stă acolo toată ziua și se joacă. Familia a pus acum și un anunț în împrejurimile casei lor:

,,Huckleberry a învățat cum să sară pe acoperiș din curte. Nu îl lăsăm niciodată în curte fără ca cineva să fie acasă. Nu va sări de acolo pentru nimic în lume, decât dacă îi oferim ceva bun sau mingea lui. Vă apreciem grija, dar vă rog nu ne mai bateți la ușă… Noi știm că el e acolo. Dar vă rugăm, simțiți-vă liberi să faceți poze și să le arătați tuturor! #hucktheroofdog (#huckcâineledepeacoperiș)”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!