O cățelușă s-a întors acasă după doi ani și jumătate în care nimeni nu a mai știut nimic de ea

A dispărut de acasă în urmă cu doi ani și jumătate, dar a fost găsită la 3.600 de kilometri depărtare de casă.

Loading...

Este povestea unei cățelușe din California, despre care nu se știe cum a parcurs ea sute de kilometri și ce a făcut în acest timp. Stăpânii sunt extrem de fericiți pentru că au  găsit-o pe Trixie.

În ianuarie 2015, Trixie a fost pierdută de familia ei, dar, zilele trecute, căţeluşa a fost găsită în parcarea unui complex comercial din California, la câteva sute de kilometri de San Francisco. Şi la peste 3.600 de kilometri depărtare de casă.

Stăpân: “N-am mai dormit nopţile de când mi-au telefonat că să-mi spună că au găsit-o, eram îngrijorată că nu ajunge cu bine acasă, visam că n-am avut-o niciodată.”

Din fericire, Trixie a fost găsită pe străzile aglomerate de oameni cu suflet bun și au dus-o la un  adăpost pentru protecția animale. Administratorii adăpostului au descoperit, prin intermediul microcipului, cât de departe călătorise.

Stăpân: “Ea trebuie să fie aici, să facă parte din familia noastră. Aici e locul ei, aici e iubita şi îngrijită. Nu ştim ce s-a întâmplat cu ea timp de doi ani şi jumătate. Nu ştim cum a ajuns până acolo, prin ce aventuri a trecut, bune sau rele. Dar suntem fericiţi că s-a întors acasă, în siguranţă. Vom avea grijă de ea tot restul vieţii”, potrivit stirileprotv.ro.

Află povestea celei mai triste vietăți din lume. A fost ABANDONATĂ de două ori și riscă să fie eutanasiată

Luna, o femelă de Labrador extrem de iubitoare, a fost părăsită de stăpânii ei de două ori în ultimii ani. Căţeluşa din Canada, în vârstă de trei ani, fiind foarte posibil ca viaţa ei să se oprească la această cifră dacă nu va fi adoptată până cel târziu pe 20 mai, când este programată pentru eutanasiere.

Un apel disperat a fost lansat în mediul online de către o asociaţie canadiană non-profit care salvează câini: “Lana va împlini trei ani. Vă rugăm să ne ajutaţi să-i găsim o familie care s-o adopte pentru totdeauna. Cel târziu până pe 20 mai”.

Imaginea sfâşietoare cu Lana tristă, în colţul camerei sale de la adăpostul de câini, s-a viralizat în mediul online.

Dar căţeluţa nu este deloc aşa. Este iubitoare, veselă şi amuzantă într-un mediu diferit şi atunci când are asupra cui să-ţi reverse întreaga afecţiune.

În urmă cu aproape un an a trecut printr-o situaţie similară când a fost părăsită de primii stăpâni. Atunci au existat peste 4000 de cereri de adopţie şi s-au făcut donaţii în contul ei de peste 15.000 de dolari. În final a fost adoptată de o familie din Canada, în ianuarie 2016. După doar câteva luni a fost însă returnată adăpostului  iar pe 20 mai va fi cel mai probabil eutanasiată dacă nu-i oferă nimeni un cămin, centrul în care se află fiind în acest moment supraaglomerat.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!