O femeie și-a lăsat fiica alături de un pui de leu. 20 de ani mai târziu, fotografia a devenit virală. Ce s-a întâmplat cu fetița:

Se știe faptul că aproape toți copiii sunt înnebuniți după animalele de companie și că și-ar dori un cățel, o pisică ori o broască țestoasă. Însă cei mai curajoși părinți aleg să își crească fiul sau fiica în preajma unor animale ceva mai sălbatice.

Loading...

Actrița de origine franceză, Tippi Degré, care a crescut în Namibia pe vremea când era copil. Părinții săi erau fotografi și locuiau acolo și, chiar dacă nu a avut parte de o copilărie convențională, aceasta a trăit niște momente de-a dreptul unice, pe care nu le va uita niciodată.

Actrița s-a născut în anul 1990 și a locuit în savana africană până la vârsta de 10 ani. Timp de 10 ani, aceasta a explorat sălbăticia alături de părinții care făceau fotografii în natură, iar de multe ori, Tippi a fost personajul principal al acestora. Unele dintre fotografii au ajuns să fie virale pentru că sunt de-a dreptul șocante, iar mulți părinți nu ar îndrăzni să le facă.

Până la urmă, nu e ca și cum vezi zilnic o fetiță care se află alături de prietenii săi animale.

În unele dintre fotografii, Tippi pare că este în pericol, căci pozează alături de elefanți, de gheparzi și de alte animale sălbatice. Chiar dacă pare că acele animale i-ar putea face rău, mama lui Tippi s-a asigurat mereu că micuța este în siguranță.
Asta pentru că au locuit într-o zonă în care era ceva obișnuit ca toți copiii să trăiască alături de animale sălbatice, pentru a nu se speria de ele.

„A fost o fetiță extrem de norocoasă. A locuit în sălbăticie până la vârsta de 10 ani. Am fost numai noi alături de animale. Nu am avut un contact prea mare cu alți oameni. A fost o perioadă magică să fim în sălbăticie și liberi alături de copilul nostru”, a dezvăluit mama lui Tippi într-un interviu.

Când Tippi avea 10 ani, familia s-a mutat înapoi în Paris, iar acum tânăra lucrează la o carte despre experiența sa din Africa, mai ales că una dintre fotografiile ei, alături de un pui de leu, a devenit virală.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!