O maratonistă a alergat 30 de kilometri cu un căţeluş în braţe. Motivul este înduioşător (video)

O tânără care s-a înscris la un maraton, a alergat 30 de kilometri cu un pui de căţeluş în braţe. Sportiva îl găsise în timpul cursei şi a hotărât să nu îl lase deoparte. Cei doi au trecut împreună linia de sosire, ulterior tânăra adoptând micuţul pui.

Loading...

Khemjira Klongsanun a observat că ceilalți sportivi au ocolit mai mulţi căţei în timpul cursei de 42 de km din Ratchaburi, vestul Thailandei.

Ea a încetinit însă şi s-a apropiat cu blândeţe de un pui din rasa Bangkaew, o rasă de câine asiatic, care tremura cumplit. Şi-a dat seama imediat că acesta era pierdut sau abandonat, din lipsa caselor din apropiere şi se temea că nu va supravieţui în „sălbăticia străzii”.

“Mi s-a părut că era pierdut. Nu erau case, nici alți câini, nici oameni în jur. Așa că am luat căţelul, doar ca să-l scot din mediul nesigur” a spus sportiva.
Maratonista a luat câinele în braţe şi a verificat dacă este în siguranţă, ori dacă este rănit, iar apoi l-a luat cu ea, ţinându-l într-o mână. Cei doi au mers împreună cei 30 de km rămaşi şi au trecut linia de sosire.

“A alerga aproape 20 de kilometri cu un câine în braţe a fost cu adevărat o provocare. A fost de două ori mai obositor decât un maraton normal, dar am făcut-o oricum doar pentru că era adorabil”.

Ceilalţi concurenţi şi-au exprimat mirarea, au aplaudat şi s-au bucurat de gestul pe care l-a făcut tânăra.

În urma maratonului, Khemjira a adoptat puiul şi i-a pus numele Chombueng, după numele cursei.

“Ar putea dura ceva timp ca el să se adapteze. Dar Chombueng este un băiat foarte inteligent. Sunt sigur că va trăi fericit cu noi”.
Chombueng s-a alăturat familiei cu alți doi câini adulți ai lui Khemjira.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!