O nouă poveste cutremurătoare din lumea animalelor! Ce s-a întâmplat cu un câine, după ce a fost părăsit de stăpân!

O nouă poveste. Un câine este cel mai bun prieten al omului, însă această afirmație nu este valabil și invers. O dovadă în acest sens stă povestea unui cățel care a fost părăsit de proprietar pe un aeroport din Columbia, relatează noticiasrcn.com.

Loading...

Cățelul a fost lăsat pe aeroportul Bucaramanga din Columbia. Drăgălașul patruped și-a așteptat stăpânul patru săptămâni, perioadă în care oamenii sufletiști au încercat să-l hrănească. Mai mult, angajații aeroportului i-au dat nume cățelului, a cărui poveste a devenit cunoscută în zonă.

Din păcate, Nube Viajera (în trad. – „nor călător”) nu a rezistat fără stăpânul său, a început să refuze mâncarea și a murit de tristețe. Mai mulți reprezentanți ai unei asociații au încercat să ajute patrupedul, dar fără rezultat.

„Principala ipoteză este că un călător l-a abandonat. Se pare că în prima lună în care a stat pe aeroport, câinele a verificat toate camerele, căutând pe cineva, probabil pe stăpân. Așteptând și așteptând, starea lui de sănătate s-a deteriorat”, a spus un medic veterinar de la Fundația pentru protejarea animalelor din Columbia.

Uite cum s-a răzbunat un câine pe stăpâna sa. Nimeni un ar fi crezut că este în stare de așa ceva

Uite cum s-a răzbunat un câine pe stăpâna sa. Nimeni un ar fi crezut că este în stare de așa ceva!

Un drăgălaș patruped a devenit personajul principal al unui videoclipdupă ce o trecătoare l-a filmat în timp ce se afla în mașina stăpânei sale și făcând un lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit că un animal ar fi putut să-l facă.

Cățelul din rasa Airedale Terrier a fost lăsat de stăpâna lui în mașină, pentru câteva minute. Văzând că stăpâna întârzie, patrupedul a trecut de pe bancheta din spate a mașinii, pe scaunul din față, sprijinindu-se cu lăbuțele pe volan și claxonând necontenit, în speranța că stăpâna sa se va întoarce mai repede din magazin.
Așadar, animalul a devenit cunoscut pe internet, după acest clip.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!