O pisică abandonată a fost hrănită de un tânăr bun la inimă. Iată consecințele, nici nu și-ar fi imaginat.

Cum credeți, este posibil ca prezența unui animal de companie să schimbe viața unui om?  Veți afla din istoria ce urmează.

Loading...

“Un prieten de-al meu lucrează într-o zonă industrială. L-am vizitat odată și am observat prin acea regiune o pisicuță de vreo două luni, flămândă, slabă și plină de purici. Aici este o regiune nelocuită și animalele nu au de unde să-și facă rost de hrană.”

Băiatului i se făcuse milă de această pisică, așa că a mers la magazin și i-a cumpărat hrană. Pisica a înghițit lacom mâncarea pe care i-o dăduse.

După aceasta pisica a pornit pe urma băiatului cu încredere și fără frică că i se poate întâmpla ceva rău.  Băiatului nici în gând nu i-a trecut că pisica v-a avea așa reacție.

S-a uitat cu milă la ea și a văzut ochișorii ei mulțumitori după care a decis să o i-a acasă.  I-a pus numele Luna și o hrănea în fiecare zi cu mâncare specială ca să-și revină.

Luna a devenit o pisicuță foarte isteață. Nu-și deranja deloc noul stăpân și era disciplinată. Știa unde îi stă lada cu nisip.

După o perioadă de timp pisica a devenit foarte energică și îi plăcea să stea pe umărul stăpânului. A devenit un tigru domestic și-i aducea multă bucurie stăpânului ei ca recunoștință că a salvat-o.

Nici nu-și putea imagina că v-a primi atâta satisfacție.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!