O pisică fără adăpost cere să fie primită în casă, apoi proprietarul îşi dă seama că nu era singură

Oricărui iubitor de animale i se frânge inima când se gândeşte la numărul mare de animale fără adăpost care îşi duc traiul pe străzi fără un acoperiş sigur deasupra capului. De obicei ne dăm seama când un câine se pierde de stăpân, dar în cazul pisicilor este destul de dificil, acestea fiind animale independente.

Loading...

 

Atunci când o pisică rătăcită apare la uşa ta şi cere să intre, proprietarul îşi dă seama de gravitatea situaţiei şi nu o poate refuza. Este şi cazul acestui om inimos care a înţeles imediat că felina care a apărut în faţa uşii sale avea mare nevoie de ajutor.

 

Citiţi mai jos întreaga întâmplare:

 

În lunile de vară, animalele fără adăpost nu suferă de frig în timp ce se află pe străzi, dar când începe să se răcească iar hrana este greu de obţinut, situaţia se poate agrava pentru pisicile şi câinii fără stăpân.

Unele animale sunt nevoie să parcurgă distanţe mari pentru a găsi un loc cald unde să rămână şi în anumite situaţii poate deveni vital să găsească urgent un adăpost sigur.

Proprietarul a observat o pisică înfrigurată în faţa uşii sale care cerea cu insistenţă să intre. Avea o privire disperată, pe care omul nu putea să o ignore.

După ce a fost lăsată în interior, proprietarul a văzut că era o pisică prietenoasă şi recunoscătoare pentru faptul că a găsit un loc cald unde să rămână.

Această felină blănoasă s-a îndreptat direct spre bărbat şi a început să se alinte ca şi cum i-ar fi mulţumit pentru că i-a deschis uşa.

 

Pisica părea într-o formă bună, cu doar câteva zone de blană încâlcită, rezultatul vieţii de pe străzi. Dar, odată cu trecerea zilelor şi săptămânilor, proprietarul a început să observe anumite schimbări la pisică.

Se părea că felina pe care nu de mult o adoptase era gestantă. Când ziua cea mare a venit, pisica a adus pe lume trei pisoi sănătoşi şi frumoşi.

Proaspătă mămică este tare mândră şi pare atât de mulţumită de puii ei! Este cu siguranţă mult mai liniştită cu un acoperiş deasupra capului.

Acum, pisoii au crescut şi sunt gata să meargă spre adopţie mulţumită adăpostului oferit de acest om cu inimă mare.

Urmăriţi această poveste înduioşătoare în videoclipul de mai jos.

 

Niciun animal nu trebuie să stea în frig umblând pe străzi. Distribuiţi acest articol pentru a răspândi mesajul că toate animalele merită să aibă parte de locuinţe permanente şi stăpâni iubitori!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!