O pisică i-a salvat viața stăpânei sale. Iata cum a reusit sa faca acest lucru:

Angela Tinning spune că și-a dat seama că se întâmplă ceva cu ea atunci când pisica ei, Missy, a început să se comporte diferit și să se așeze pe pieptul ei.

Loading...

După ce s-a dus la doctor, femeia de 45 de ani, din Newcastle, a descoperit că avea în corp celule canceroase și s-a operat pentru a le scoate, potrivit metro.co.uk. La doi ani după operație, Missy care este, în mod obișnuit, o pisică ursuză, a devenit iar foarte prietenoasă cu stăpâna ei. „Pisica mea nu este iubitoare și este chiar morocănoasă, așa că a fost ciudat să o văd cum se comportă.

Stătea pe pieptul meu și mă atingea în aceeași zonă ca înainte. Mi-am spus că nu trebuie să las lucrurile așa. M-am dus la doctor și am făcut o biopsie”, a povestit Angela.

Cancerul a fost prins într-un stadiu incipient, dar, dacă nu era Missy, era posibil să treacă luni de zile înainte să apară primele semne ale bolii. „Dacă așteptam, aș fi avut o tumoare pe care o puteam simți și s-ar fi întins pe o zonă foarte mare. Dacă nu era ea, mi-as fi dat seama prea târziu”, mai spune stăpâna pisicii.

O pisică s-a întors acasă după 10 ani de la dispariție. În tot acest timp, a trăit în casa vecinilor 

O pisică care a dispărut în 2009 a reapărut zece ani mai târziu, după ce noul proprietar nu a mai vrut-o și a dus-o la un veterinar, scrie Metro.co.uk.

Alex Elliott, în vârstă de 39 de ani, a fost devastat când pisicuță ei Lilly a dispărut în urmă cu zece ani. Femeia și familia ei au presupus că a fost lovită de o mașină și au suferit foarte mult după ea. Atunci când Lilly a dispărut, stăpâna ei a pus mai multe afișe prin tot cartierul, în speranța că o va găsi, dar după ce nu a primit niciun semn a presupus că aceasta a fost lovită de o mașină.

Zece ani mai târziu, însă, Alex a primit un telefon de la un cabinet veterinar și a aflat că pisica ei trăiește și a fost abandonată de fostul ei stăpân. Lilly fusese adoptată de un bărbat care credea că nu are stăpân și locuise în casa acestuia la doar 500 de metri distanță.

Mai mult, Alex trecea zilnic prin fața casei, aceasta fiind în drumul ei când își ducea fiicele la școală. Femeia,  asistentă medicală în satul Driffield din East Yorkshire, a spus: „La început a dispărut pentru câteva săptămâni în 2009 și apoi s-a întors acasă. Întotdeauna a fost o pisică căreia îi plăcea să exploreze și am presupus că a fost închisă într-o vestiar sau ceva de genul ăsta.

Când a dispărut din nou, nu am căutat-o imediat, crezând că se va întoarce. Dar când am văzut că nu a venit acasă câteva zile am început să o căutăm, am pus afișe și am întrebat în tot satul”. Alex a fost devastată când și-a dat seama că pisica ei nu se va mai întoarce. Acum două săptămâni, Alex a primit un telefon neașteptat de la un cabinet veterinar.

„Persoana care o ținea a decis că nu mai vrea o pisică, așa că a abandonat-o și în acest fel a ajuns la veterinari. Când i-au scanat microcipul au aflat că eu sunt stăpâna și am fost contactată”, povestește asistenta medicală. Alex spune că vrea ca povestea ei să fie aflată de cât mai multă lume pentru a înțelege importanța microcipării animalelor de companie.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!