O pisică, un câine și șobolan sunt de NEDESPĂRȚIT! Cum reacționează când sunt separați VIDEO

Animalele au fost salvate pe cand erau doar niste pui si, datorită faptului ca au crescut impreuna, acum se inteleg de minune. Conviețuirea dintre un șobolan, un pisoi și un câine este posibilă și fără varsare de sange. Asta demonstrează articolul publicate de boredpanda.com, în care cei trei își arată afecțiunea.

Loading...

Ce se întâmplă când ai un pui de cățel, o pisică cu problem de vedere, și un șobolan într-o singură cameră? Ei bine, devin prieteni pe viață.

Cei trei au fost donați la un adăpost pentru animale de un bărbat, în luna martie: „Proprietarul lor nu mai putea avea grijă de ei și i-a adus la noi, dar a uitat să ne spună că sunt foarte buni prieteni”, a spus Jennifer Ollanketo Oshkosh Zona, de la Asociația Humane Society, din SUA.

Pisoiul Jack are mari problem cu vederea, iar din acest motiv se bazează mult pe câinele Sasha. Dacă cei doi sunt despărțiți  pentru câteva ore, nimeni nu se mai poate înțelege cu ei:“ Când un medic veterinar a încercat să examineze pisica, câinele a devenit foarte agitat și până nu au adus-o înapoi nu s-a liniștit.

Deși este bătrân, inima șobolanul Tweaks este foarte tânără. Acest animal de companie este foarte prietenos  și îi adoră pe prietenii lui. Dintre toți, el el este cel mai vessel și pus pe giugiuleală.

Vreți să știți ce decizia au luat cei de la Asociație? Ei bine, cei trei prieteni au fost dați spre adoptați împreună: „ De astăzi, șobolanul, pisoiul și câinele au fost adoptați și au plecat la noua lor casă! Suntem foarte încântați că nu a trebuit să-I despărțim“, a mărturist Jennifer.

Află ce pot face iubitorii de animale ca să le scape de obiceiurile proaste

Îți iubești pisica, dar nu vrei să-ți înlocuiești canapeaua de două ori pe an? Specialiștii au inventat un dispozitiv care te ajută să rezolvi acestă problemă. În cazul câinilor care se plictisesc, unii specialişti ne sfătuiesc ce trebui să facem pentru a elimina acest lucru.
Ce fac câinii atunci când se plictisesc ?

Victoria Stilwell, din echipa Animal Planet, spune: „Câinii adoră să sape, mai ales atunci cand sunt plictisiţi şi nu îşi dau seama că acest lucru este interzis în dormitor sau sufragerie”. Aceasta ne sfătuieşte ce ar trebui să facem în această situaţie: să îngropăm jucăria preferată a animalului într-o cutie cu nisip pe care să o aşezăm pe balcon sau în curte.

Pisicile îşi ascut ghearele pe piesele de mobilier din locuinţa ta?

Felinele fac acest gest pentru a-şi întinde muşchii şi pentru a îndepărta straturile vechi ale unghiilor ei. Ca să nu-şi mai ascută ghearele în zonele preferate de acestea, cumpără obiecte pentru ascuţit unghii de la pet-shopuri. Va fi ceva nou și plăcut pentru ele, iar în felul acesta veţi păstra mobilierul nou.
Nu ştii cum să-ți faci patrupedul tău să nu mai mănânce excremente?

Din cauza unei probleme la pancreas, a unei infecţii intestinale sau un deficit de absorbţie, câinii își mănâncă propriile excremente. Aceștia trebuie mai întâi duși la veterinar, iar dacă în continuare fac acelaşi lucru, adăugați în hrana lor câteva bucăţele de ananas, resturile vor avea un gust neplăcut.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!