O poveste IMPRESIONANTĂ a unui motan! Iată dovada că totul este POSIBIL

Un motan a reușit să impresioneze o lume întreagă prin povestea lui de viață. El a fost atacat de un animal de talie mare și a ajuns într-un adăpost pentru animale, rănile provocate au afectat grav starea de sănătate al pisoiului și a fost trecut pe lista de eutanasiere. După toate aceste evenimente, el a ajuns „cea mai tristă pisică din lume”.

Loading...

După un control amănunțit, medicii au constatat că bietul animal avea coloana vertebrală afectată, răni adânci şi una dintre urechi îi fusese aproape smulsă. Din cauza rănilor şi din pricina faptului că pufoșenia nu mai bea apă şi nu mai mânca, veterinarii l-au programaseră pentru eutanasiere.

O angajată a clinicii a decis să îi dea o şansă şi să îl adopte, cu doar o zi înainte de eutanasierea programată, scrie Boredpanda.com.

Femeia i-a pus numele BenBen, iar după o oră, motanul a început să toarcă, să bea apă şi să mănânce, ba chiar să se alinte: „Îmi place să cred că ştia că este în siguranţă şi la casa lui din momentul acela”, spune cea care l-a adoptat.

Medicii nu i-au dat lui Ben Ben șanse la viață. Ei spuneau că nu va mai merge niciodată, dar el şi-a revenit din starea gravă, putând astfel să meagă, să sară şi chiar să alerge distanţe scurte.

Așadar, „cea mai tristă pisică din lume” a devenit un motan jucăuş şi curios.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Povestea impresionantă a câinelui care a supraviețuit după ce stăpânii i-au făcut injecția letală și l-au îngropat în pădure

Un câine perfect sănătos căruia i s-a făcut o injecție letală, apoi a fost îngropat ...

error: Content is protected !!