O să râzi cu poftă! 12 animale tare nostime, carora li s-a interzis să intre în casă

„Știu că am vrut să merg afară. M-am răzgândit. Vreau în casă!”

Loading...

Pe cine să mai chem ca să te convingă să ne lași să intrăm?

Ooo  nuu! Iarăși au închis ușa.

Hai să nu ne mai certăm… îți promit că voi fi cuminte.

Nu-ți bate joc de mine, stăpâne!

Știu că ești acasă. De ce nu deschizi?

Stăpâne, uite, ne-am împăcat. Nu vom mai face tărăboi în casă.

Este casa mea, o s-o pățești tu, omule!

Nu-ți pot promite nimic. Nici eu nu o duc prea bine aici!

Stăpâne, ți-am adus un cadou!

Nu-mi place gluma asta, stăpâne!

Gata, m-am săturat de joacă!

Uite, v-am adus un oaspete.

Animalele de companie influențează energia casei. Află care se potrivește pentru locuința ta!

În prezent, majoritatea oamenilor au sau își doresc să aibă un animal de companie. Conform principiilor feng shui, fiecare animal influențează diferit energia casei tale. Deci, multe animale sunt capabile nu doar să își bucure stăpânii, dar și să îmbunătățească fundalul energetic al casei.

Fiecare animal este unic și special prin natura și energia sa. Este deajuns să îi atingi sau să îi mângâi puțin pentru a te bucura sau a-ți ridica dispoziția. Mulți consideră, că este imposibil să comunici cu animalul tău de companie, însă asta nu este așa. Prietenii noștri domestici simțesc îngrijorările noastre și știu, ce ascunde tăcerea noastră.

Cum animalele de companie influențează energia din casă?

Animalele ne dăruiesc emoții pozitive, ele creează armonie în casă și o curăță de energia negativă. Tot ce trebuie să faci, este să decizi ce animal de companie o să ți se potrivească mai bine după feng shui.

Pisicile. Din punct de vedere energetic, pisica este cel mai puternic animal. Ea este capabilă să curățe casa de energia negativă, să o apere de rele. Intuiția pisicilor este foarte bine dezvoltată. Dacă în decursul zilei pisica ta este foarte agitată și se aproipie de tine foarte des, înseamnă că încearcă să te preîntâmpine și să te ocrotească de ceva rău, ce umează să se întâmple.

Câinii. Acest animal nu este doar cel mai bun prieten al omului, dar și o sursă de energie pozitivă. În casa, în care este un câine, întotdeauna predomină bucuria, fericirea, iar locuitorii ei se ceartă mult mai rar. Doar o atingere a câinelui tău îți va ridica tonusul vital și îți va da puteri. Ca și pisicile, câinii te pot preveni în caz de pericol. Dacă câinele tău vine și se culcă la picioarele tale, mângâie-l neapărat și încearcă să înțelegi, ce vrea să îți spună patrupedul tău.

Peștișorii. Mulți oameni își iau peștișori, pentru că aceștia nu necesită o îngrijire deosebită și atenție mare. Însă acesta nu este unicul plus al lor. Conform principiilor feng shui, dacă acvariul este amplasat în zona banilor în casa ta (la sud – est) acesta atrage bogăția și prosperitatea. Peștișorii simbolizează stabilitate și creează armonie și linște în casă.

Păsările. Sunt simbolul înțelepciunii. Experții feng shui recomandă să îți cumperi o pasăre în casă, dacă dorești să acumulezi mai multe cunoștințe. Aceste creaturi vor mări câmpul informațional al casei tale și vor activiza procesul intelectual al locuitorilor din casă. Însă dacă ai și alte animale de companie, de exemplu câini sau pisici, energetica păsărilor va fi în conflict cu a celorlalte animale. Cel mai potrivit loc pentru căsuța ei este în partea sud-estică a casei tale, în acest caz pasărea va mări energia pozitivă în ea.

Rozătoarele. De regulă aceste animale de companie trăiesc desinestătător, sunt liniștite și nu necesită îngrijire specială. Specialiștii feng shui nu recomandă să ții în casă rozătoare. Ei consideră, că aceștia atrag nenorocirile, împiedică creșterea materială și spirituală a celor din casă și pot slăbi energia casei tale.

Broaștele țestoase. Necătând la faptul că sunt lente și adormite, țestoasele reprezintă simbolul mișcării. Se recomandă oamenilor hotărâți, care mereu tind spre realizări și victorii noi. Confom legilor feng shui, țestoasa este un talisman al norocului. Îți vor aduce succes în orice început și te vor ajuta să fii mai încrezut în sine. Ele emană doar energie pozitivă și datorită longevității sale aduc sănătate și o viață lungă fiecărui locuitor al casei.

Animalele exotice. Oamenii au început tot mai des să adopte animale exotice, însă experții feng shui nu recomandă să o faci. Aceste animale sunt niște vampiri energetici adevărați, aflându-se în casă ele fură din energia casei și a oamenilor din jurul său. Înafară de asta, animalele exotice necesită îngrijire și condiții speciale de trai, în lipsa cărora sănătatea lor poate avea de suferit.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!