O tânără din Cluj a găsit o metodă care să-i determine pe oameni să adopte animalele fără stăpân

Din dragostea pentru animale şi pasiunea pentru fotografie, o tânără din Cluj şi-a creat un stil de viaţă. A salvat de pe străzi peste o sută de pisici şi de câini, iar după ce i-a pozat şi le-a găsit o casă cu ajutorul reţelei de socializare Facebook. În prezent, este implicată în mai multe proiecte ca să le ajute pe animalele fără stăpân.

Loading...

Pe Bea am găsit-o astăzi în parc, însoţită de prietenul ei necuvântor. Nu a ieşit însă la plimbare. Îi pozează pe Kubo şi pe Lea, doi câini cărora speră să le găsească mai repede un stăpân.

Angyalosi Beáta, fotograf: Fotografia am început sa o fac încă din liceu. În viața mea numai fotografii am făcut. Dragostea faţă de animale am avut o încă de mica. Nebunia asta cu câinii a apărut când l-am adoptat pe câinele meu. E cel mai fain lucru pe care l-am făcut!
Iar de atunci, tânăra de 29 de ani a devenit salvatoarea animalelor de pe străzi. Le face fotografii, după care retuşează puţin pozele şi le postează pe contul ei de Facebook. De acolo, drumul animalelor spre un cămin e mult mai simplu.

Angyalosi Beáta, fotograf: Au şanse mult mai mari, pentru că omul deja trăieşte într-o viaţă online, e foarte uşor să stai în faţa calculatorului şi să scrolezi şi poate găseşti un căţel de care chiar te îndrăgosteşti şi poate habar n-ai dacă e din adăpost. Dintre cei pe care i-am fotografiat, cam 90 la sută şi-au găsit un adăpost.
Asta înseamnă peste 100 de animale salvate. Mai nou, Bea s-a implicat în mai multe proiecte prin care încearcă să strângă fonduri pentru sterilizarea câinilor şi a pisicilor abandonate.

Angyalosi Beáta, fotograf: Am foarte mulţi prieteni care au adoptat după ce au văzut mania mea pentru căţei, am foarte mulţi care au început să umble cu mâncare în maşină, deci eu tot timpul am mâncare în maşină pentru că nu ştii niciodată ce găseşti pe marginea străzii.
Acum, tânăra are în plan să deschidă un studio foto, care va fi folosit tot pentru animalele nimănui.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!