Pățania unui cățel care și-a băgat capul într-o roată. 10 oameni, implicați în salvarea lui

Un căţel neastâmpărat din California s-a băgat într-o încurcătură din care s-au chinuit să-l scoată vreo zece oameni. Şi-a băgat capul printr-o roată de rezervă şi nu a mai putut să-l scoată.
Până la urmă, pompierii l-au scăpat de “gulerul” nedorit.

Loading...

Jose Madrigal, stăpân: “Eram toţi înăuntru, când l-am auzit lătrând, suna foarte rău. M-am dus să văd ce e cu el. Roata era peste el şi îi strâmba gâtul.”

Au încercat să îl elibereze cu apa şi săpun, dar când au văzut că nu reuşesc l-au luat pe sus cu tot cu roata şi l-au dus la veterinar.

Leyla Fatourechi, veterinar: “Nu mai văzusem niciodată un câine blocat într-o roată. Categoric e o premieră, cred că pentru noi toţi. Cred că nici pompierii n-au mai văzut aşa ceva.”

Nici medicii nu au reuşit să-l ajute pe bietul căţel, aşa că au chemat pompierii. Aceştia au tăiat roata cât să-l elibereze pe patruped, care s-a ales cu răni la gât. Iar stăpânii lui, cu o factură de 2.600 de dolari la veterinar.

Momentul în care un polițist oprește traficul pentru ca un câine șchiop să treacă strada

Un poliţist din Celiabinsk, Rusia, a cucerit internetul, oprind traficul pentru un câine al străzii. În imaginile filmate dintr-o maşină se vede căţelul aşteptând răbdător pe marginea drumului.

Un poliţist de la rutieră intră pe carosabil şi face semn şoferilor să oprească. Părând că ştie exact ce are de făcut, câinele se ia şchiopătând după el, trece strada şi îşi vede de drum.

E un gest normal, a comentat poliţia rutieră din Celiabinsk, adăugând că fără intervenţia poliţistului se putea produce un accident şi bietul patruped putea să-şi piardă viaţa.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!