Pisica neagră făcea zgomote ciudate lângă monitorul bebeluşului, apoi mama vine în camera copilului şi pune mâna pe telefon

Pentru aceia dintre noi care îşi doresc copii, venirea unui prunc pe lume le va aduce o împlinire şi o mulţumire de nedescris.

Loading...

Dar, aşa cum mulţi dintre noi ştiu deja, lucrurile nu se întâmplă întotdeauna după cum le-am planificat.

Roy şi Bernita Rogers din Kansas City, Missouri, obişnuiau să vorbească destul de des despre visul lor de a avea o familie mare şi frumoasă.

Dar când au încercat să devină părinţi, lucrurile nu s-au petrecut conform aşteptărilor.

La câţiva ani după căsătorie, cuplul a trebuit să se confrunte cu suferinţa provocată de trei naşteri premature. În ciuda faptului că tinerii au fost devastaţi, ei nu şi-au pierdut niciodată speranţa.

Pentru a umple golul că nu pot avea un copil, Bernita a hotărât să adopte un motan; o vieţuitoare pe care să o iubească şi asupra căreia să-şi poată concentra atenţia.

Acest pisoi negru, deosebit de frumos, numit Midnight, nu a devenit doar un membru important al familiei, dar a reprezentat începutul a ceva minunat.

La puţin timp după apariţia motanului în viaţa lor, Bernita a rămas însărcinată şi a născut o fetiţă superbă.

Fetiţa lor, Stacey şi Midnight au devenit prieteni foarte buni, iar motanul cel mai mare protector al ei.

Când fetiţa lor a dat semne că nu se simte bine, părinţii au dus-o la doctorul ei pediatru, care i-a asigurat că nu are nimic îngrijorător, doar o simplă răceală.

Când au revenit acasă, Roy şi Bernita şi-au aşezat fetiţa în pătuţ, lăsând-o să se odihnească în siguranţă, ştiind că monitorul pentru bebeluşi era pornit şi că Midnight era în apropiere.

Dar, la scurt timp după aceea, au auzit cele mai neobişnuite zgomote pe monitorul de supraveghere.

„A fost ca un strigăt combinat cu plâns. Atât de înspăimântător, că am sărit de pe scaun şi am alergat sus”, a spus Bernita.

Părinţii îngrijoraţi au fugit în camera fiicei lor şi au găsit-o pe Stacey luptându-se să respire.

Pielea lui Stacey începuse să se învineţească, aşa că au sunat la numărul de urgenţe de unde au fost îndrumaţi să ducă imediat copilul la spital. Acolo au aflat că fetiţa lor suferă de insuficienţă respiratorie acută.

Cu tratament, fetiţa a început să se însănătoşească, dar dacă întârziau, cine ştie ce s-ar fi putut întâmpla.

Ce bine că Midnight i-a alertat la timp. Pisicile negre sunt uimitoare, dar unii oameni se tem de ele. Acest motan este un super erou şi merită o îmbrăţişare mare şi o recompensă specială.

Data viitoare când mai auziţi pe cineva spunând că pisicile sunt lipsite de inteligenţă, arătaţi-i această întâmplare care poate topi chiar şi cea mai îngheţată inimă.

Este pur şi simplu minunat că Midnight şi-a salvat surioara umană. ❤

Împărtăşiţi acest articol cu toţi iubitorii de pisici pe care îi cunoaşteţi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!