Pisicile îți protejează cu adevărat casa de spiritele rele și energiile negative! Află de ce!

Pisicile sunt populare în lumea virtuală deoarece sunt amuzante și drăgălașe, dar există și alte motive care ne fac să le iubim.

Loading...

Strămoșii noștri din cele mai vechi timpuri au crezut că pisicile nu sunt doar drăguțe animale de companie, ci și protectori ai casei

Câinii au datoria de speria răufăcătorii, însă pisicile îndeplinesc o sarcină mult mai importantă protejează casa de alți oaspeți neinvitați.

Poate ați observat că pisica dvs. se uită intens în gol, sau inspectează un loc anumit din casă chiar dacă acesta este gol?

Filozofii antici , dar chiar oamenii de știință credeau că pisicile simt energia negativă și încercă să te protejeze de posibile spirite rele și fantome.

Acest lucru se datorează faptului că pisicile au o aură unică, puternică, cunoscută și sub numele de putere astrală, care alungă energia negativă.

Poate că această energie negativă a rămas încă de la vechii proprietari ai casei.

Ezotericii cred că pisica încearcă să gonească duhul rău, ea blochează entitatea cu energia sa pozitivă și o va alunga afară din casă.
Nu deranjați pisica dacă observați că aceasta se plimbă în mod intenționat prin casa voastră.

Pentru a se asigura că acele entități astrale nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge.

Iată și originea obiceiul nostru de a lăsa pisica în casă mai întâi, înainte de a-i trece pragul. Astfel, îndemnăm pisica să ne curate noua locuință de energie negativă rămasă de la locuitorii precedenți.

Modalități de lupta contra energiilor negative

Există modalități prin care vă puteți ajuta pisica să alunge spiritele și fantomele rele din casa dvs.

În cazul în care pisica dvs. este interesată de un anumit loc în casă, puteți spune o rugăciune în locul în care se află pisica.

Puteți urmări mai târziu dacă protectorul dvs. dungat va reveni în acest loc, dacă nu revine, feline a reușit să elimine energiile negative.
Protejează împotriva blestemelor și deochi
Da, pisicile pot lupta și contra lor!

Sunt precum talismanele care erau purtate în multe culturi din întreaga lume pentru deochi. Trebuie să aveți în casă o pisică care vă va proteja de blesteme.

Există un secret de a încărca o pisică cu energie și putere pozitivă. Cu mâna stângă mângâiați ușor gâtul iar simultan cu mâna dreaptă neteziți coada.

Acest lucru vă permite să mențineți un contact complet cu pisica și să profitați la maximum de energia sa protectoare.

Pisicile îi pot liniști pe stăpânii lor.

Dacă suferiți de stres emoțional grav, e suficient doar să vă culcați lângă pisică și să o mângâiați. Pisicile se așează exact pe zona unde stăpânul are o durere sau o suferință.

Protejează de zonelor geopatogene
Pisicile vă vor asigura protecție dacă trăiți în zone geopatogene.

Zonele geopatogene sunt denumite astfel, deoarece acestea sunt locuri care afectează negativ starea de sănătate a persoanei care trăiește în ele pentru perioade lungi de timp.

În astfel de locuri există un flux dens și constant de energie negativă.
Culorile pisicilor

Toate pisicile oferă protecție și de vindecare, dar trebuie să știți cum să alegeți o pisică.

Pisici negre

Ele oferă cea mai completă protecție magică împotriva puterilor oculte și blestemelor. In ciuda acestor superstiții, pisica neagra chiar elimina energiile negative din casa!

Pisici în 3 culori

Aceste pisici oferă casei dvs. o protecție semnificativă împotriva posibilelor daune nemateriale. Aceste pisici aduc armonie și prosperitate în casă.

Pisici gri

Ele au un efect calmant și aduc bucurie și dragoste în viața stăpânilor lor. Energia caldă a acestora este deseori asociată cu fericire și noroc.

Pisici siameze

Acestea sunt cea mai jucăușă rasă de pisici și aduc succes și prosperitate în casă.

Pisici în două culori

Ele aduc prietenie și înțelepciune în casă.

Pisici de culoarea broaștei țestoase

Aceasta pisică este pură și magică

Pisici de culoarea aurului/roșcate

Ele sunt adesea asociate cu înțelepciunea antică din cauza prezenței acestora în templele antice. Aduc energie solară în casă.

Pisici dungate

Prezența lor îmbunătățesc starea de spirit, purifică energia în casă și creează buna dispoziție.

Indiferent de pisica pe care o alegi (sau pe care o ai deja), poți fi sigur ca vei fi protejat de toate relele din casă.

Ce fel de pisică aveți ?Ați observat asemenea comportamente „ciudate”?

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!