Pisoi, captiv la doi metri adâncime. Intervenţie salvatoare a Asociaţiei ”Help Lăbuş”

Un pui de pisică de numai o lună a trăit, astăzi, o aventură care putea să-l coste viaţa, iar marele lui noroc a fost intervenţia salvatoare a Asociaţiei „Help Lăbuş”.

Loading...

Pisoiul, aciuat în curtea sediului „Viaţa liberă” căzuse în spaţiul extrem de îngust dintre un gard şi un garaj, şi risca să moară se foame şi de sete, la o adâncime de peste doi metri. Mieunăturile lui disperate au fost auzite de colegii noştri care au încercat, din răsputeri, să-l ajute.

Din păcate, spaţiul în care se afla era mult prea îngust şi prea adânc pentru a fi scos fără un dispozitiv special. Şansa la viaţă a micului blănos a fost Asociaţia „Help Lăbuş”, care, alertată de noi, a venit de urgenţă la faţa locului şi, cu ajutorul unei crose, a eliberat puiuţul.

Pentru că mica felină era slăbită şi răcită, „Help Lăbuş” şi-a dus mai departe misiunea de salvare şi i-a oferit îngrijirea medicală de care avea nevoie. Când se va însănătoşi, pisoiul va merge la noua sa stăpână – Alina, colega noastră. Ei bine, da, pisicul salvat a fost adoptat, iar noua sa familie va avea grijă să crească mare şi puternic, şi să se bucure în siguranţă de toate cele nouă vieţi despre care se spune că le-ar avea o felină.

Mulţumind „Help Lăbuş” pentru intervenţia promptă salvatoare, vă reamintim că, în Galaţi, şi nu numai, există nenumărate animăluţe ale nimănui care au nevoie să fie salvate. Puteţi ajuta „Help Lăbuş” să ajute mai departe, sprijinind asociaţia cu donaţii în contul bancar deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA sucursala judeţeană Galaţi, strada Brăilei nr.35 Cod IBAN:

LEI – RO67 RNCB 0141 0328 6277 0001

USD – RO13 RNCB 0141 0328 6277 0003

EUR – RO83 RNCB 0141 0328 6277 0004

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Lăsat în urmă din cauza pandemiei, un câine a călătorit peste 16.000 km pentru a-și revedea stăpânii

Zoe, Guy și cei doi fii, Cam și Max, au fost nevoiți să se despartă ...

error: Content is protected !!