Pitbull-ul intră în casă și prinde copilul de 7 luni de scutec: Apoi mama îşi dă seama că merită titlul de erou

Cu o privire profundă, care parcă te analizează până în cel mai adânc ungher, Pitbulli fac parte din rasele de câini denumite „periculoase” şi supuse restricţiilor.

Loading...

Dar mulţi uita faptul că exemplarele din această rasă de câini care devin agresive sunt, de obicei, deţinute de proprietari care nu sunt capabili să le ofere dragoste, încredere şi educaţie.

Deşi Pitbulli sunt animale amuzante, jucăuşe, extrem de loiale şi pline de afecţiune faţă de membrii familiei, există totuşi persoane care îi caracterizează ca fiind „periculoşi” şi „agresivi”. Însă cât adevăr este în această afirmaţie? Următoarea poveste dovedeşte contrariul.

Latana Chai, este o rezidentă din Stockton, California, care trecut printr-o experienţă teribilă când se afla acasă împreună cu Masailah, fiica ei de şapte luni. Micuţa este aproape la fel de tânără ca Sasha, căţeluşa de companie a familiei, în vârstă de opt luni.

La miezul nopţii, Latana a auzit brusc lătratul femelei Pitbull care zgâria uşa din spatele casei. Părea foarte insistentă şi, din moment ce nu era normal ca patrupeda să se comporte aşa, Latana a simţit că ceva nu este în regulă.

Sasha, s-a postat la uşă chiar înainte de miezul nopţii şi nu s-a oprit din lătrat până când femeia nu a ieşit afară. „De îndată ce am ajuns la uşă, m-am uitat în sus şi am văzut fumul negru care se ridica deasupra casei vecinului meu şi flăcările care ardeau tot”.

În acel moment, căţeluşa Sasha a luat o decizie care avea să salveze viaţa familiei.

Când femeia a intrat în casă pentru a-şi salva copilul din calea acestui pericol, a descoperit uimită că Sasha ajunsese deja acolo înaintea ei.

Căţeluşa prinsese de scutec bebeluşul de numai şapte luni, în încercarea de a-l scoate afară din casă. Apoi a vrut să se asigure că toată familia părăseşte locuinţa. Chai mărturiseşte că fără Sasha şi avertismentul ei, ea şi fiica sa ar fi putut sfârşi cuprinse de flăcări.

„Sasha a salvat pe toată lumea”, a spus Chai. „Dacă nu ar fi fost ea, dacă nu lătra sau nu se ducea la uşă, probabil că n-aş fi auzit nimic.”

Din păcate, mulţi sunt convinşi că Pitbulli sunt câini periculoşi. Dar această poveste ne dovedeşte tocmai contrariul şi nimeni nu ar trebui să judece un câine datorită aspectului său!

După acest incident, Sasha a fost sărbătorită ca o adevărată eroină, iar motivele sunt lesne de înţeles.

Deşi din ce în ce mai mulţi semeni ne arată că trăim într-o lume plină de egoism, necuvântătoarele ne demonstrează exact opusul, mergând atât de departe, încât ajung să îşi rişte propria viaţă pentru a-şi salva stăpânii. Distribuiţi dacă sunteţi de acord.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Cel mai scump porumbel din lume tocmai a fost vândut cu 1,6 milioane de euro! Licitația a început de la 200 de euro! Ce poate să facă…

New Kim, o femela in varsta de 2 ani, a fost initial scoasa la licitatie ...

error: Content is protected !!