Pompierii au crezut că salvează 8 pui de labrador dintr-o canalizare. La final descoperă că nu erau deloc căţei

De obicei puii unor animale vin pe lume în locuri ferite de prădători, însă există şi riscul ca aceştia să rămână captivi în aceste ascunzători. Pompierii din Colorado Springs au fost solicitaţi pentru salvarea unor pui aparent de câine, dar care în final s-au dovedit a fi puii altui animal.

Loading...

O acţiune de salvare a unor pui abia veniţi pe lume avea să-i surprindă pe salvatori prin faptul că aceştia nu erau nişte căţeluşi drăgălaşi ci puii unei vulpi roşii. Aceştia se aflau într-un loc insalubru, o gură de canalizare dezafectată, iar pompierii erau îngrijoraţi că aceşti pui ar putea fi abandonaţi de proprietarii care nu i-au dorit. „Căţeluşii” cu blăniţă de culoarea tăciunelui păreau la prima vedere nişte pui de labrador.

Cei opt pui au fost transportaţi la Powers Pet Emergency & Specialty, unde medicii veterinari au clarificat faptul că puii nu erau de câine, ci mai degrabă pui de vulpe abia veniţi pe lume.

„În această perioadă a anului există o mulţime de animale care caută locuri prielnice pentru ca puii lor să fie feriţi de intemperii şi în aceeaşi măsură de prădători. După o examinare medicală, puii vor fi duşi înapoi în locul unde au fost găsiţi sperând că vulpea este încă în zonă şi poate să-şi asume cu adevărat rolul de mamă. Dacă însă vulpea nu îşi va face apariţia, aceştia vor fi crescuţi şi îngrijiţi până când îşi vor putea purta singuri de grijă” – a declarat Travis Sauder, managerul „Colorado Parks and Wildlife”, pentru KCNC-TV.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!