Pompierul salvează o pisică în timpul unui incendiu devastator, iar acum aceasta refuză să se despartă de el

Pompierul Ryan Coleman a câştigat o prietenă neaşteptată în timp ce lupta împotriva incendiilor care au mistuit oraşul Paradise, California, în luna noiembrie a anului trecut

Loading...

Considerat drept cel mai devastator incendiu din istoria Californiei, urgia a lăsat în urma sa 29 de morţi, 228 dispăruţi şi a mistuit peste 14.000 de case

În ciuda valului de distrugeri materiale şi pierderii de vieţi omeneşti care erau omniprezente, o rază de speranţă a apărut parcă de nicăieri pentru Ryan, sub forma unei pisici extrem de afectuoase.

Când Coleman scormonea printre dărâmăturile şi rămăşiţele caselor distruse de incendiu, o pisică mare şi blănoasă nu a ezitat să vină şi să-l salute.

Cu atât de multe case devastate de incendiile violente, mii de animale de companie, cornute şi alte vieţuitoare sălbatice au fost abandonate, pierdute sau chiar mai rău. Drept urmare, atunci când acest ghemotoc de blană s-a apropiat de Coleman, întâlnirea lor a fost cu siguranţă un moment încântător.

Facebook / Ryan Coleman
Pompierul a scos rapid telefonul şi a surprins o imagine adorabilă cu pisica ce părea dornică să-l salute.

Coleman a fost, probabil, prima persoană pe care această biată pisică a zărit-o de când focul terifiant cuprinsese casa în care locuia şi este uimitor să vedem o creatură care a supravieţuit ca prin minune acestei tragedii.

Pentru felină nu era suficient să fie aproape de bărbat sau să se plimbe printre picioarele sale, încolăcindu-se şi torcând. În mod clar, pisica ştia că Ryan o va proteja, pentru că a alergat până la el şi apoi s-a căţărat pe piciorul bărbatului.

Ryan devenise protectorul ei, cel puţin pentru moment, şi nu-l lăsa să se deplaseze niciunde neînsoţit.

Facebook / Ryan Coleman
Coleman a încercat să ţină pisica la pieptul său, în timp ce a făcut o poză selfie cu amândoi, dar creatura blănoasă nu era mulţumită sa fie ţinută în braţe.

Tot ce-şi dorea era să se urce pe umerii pompierului, unde se simţea în siguranţă, iar Ryan a acceptat cu plăcere acest lucru!

Ryan a filmat un videoclip scurt şi l-a publicat, alături de câteva poze, pe pagina sa de Facebook. În descriere, bărbatul a scris următorul mesaj:

„Am salvat o pisică. Aceasta tocmai s-a cuibărit pe gâtul şi umerii mei în timp ce mă deplasam la locul incendiului.”

Ţinând cont de felul în care incendiile au continuat să crească în intensitate, nu este de mirare că această pisică l-a adoptat pe Ryan chiar la faţa locului.

Alături de imaginile cu noua sa prietenă, curajosul pompier a publicat şi unele poze care înfăţişau puterea incredibilă a incendiului devastator.

Facebook / Ryan Coleman
Extenuat după neobosita luptă cu incendiile vreme de câteva zile, Coleman a fost mai mult decât fericit să aibă parte de dragostea şi compania unei pisici iubitoare.

În videoclipul de mai jos puteţi vedea pisica dornică să facă tot ce poate pentru a-i mulţumi salvatorului ei.

În timp ce stă pe umerii săi, felina continuă să-şi lase capul pe obrazul bărbatului, arătându-şi afecţiunea pentru că este în sfârşit în siguranţă.

După un incendiu care a fost catalogat ca fiind cel mai devastator din istoria Californiei, este minunat să vedem o scenă în care acest pompier experimentează dragostea şi recunoştinţa pe care le merită, chiar dacă vin din partea unei fiinţe necuvântătoare care cu siguranţă nu ar fi supravieţuit fără ajutorul oamenilor ca el.

În urma acestui eveniment, Coleman a adoptat-o pe Kitty. Bărbatul şi felina au stabilit o legătură de prietenie pe viaţă şi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Suntem atât de bucuroşi că cei doi s-au găsit unul pe celălalt!

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Acest catel refuză să-şi lase proprietarul la sfârşitul vieţii singur în spital. Ce a facut micutul

Povestea pe care urmează să o descoperiţi se concentrează pe o frumoasă prietenie, o legătură ...

error: Content is protected !!