Porumbel vitezoman bun de plată. A fost surprins de radar zburând cu 15 km/h peste limita legală

Un radar din orașul Bocholt, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania, a făcut un instantaneu cel puţin curios. A surprins şi fotografiat un porumbel care zbura cu 15km/h peste limita legală din zonă.

Loading...

Un porumbel vitezoman, suprins de radar zburând cu 45 de km/oră într-o zonă unde viteza leagă este de 30 de km/oră, a făcut celebru un oraş german din landul Renania de Nord-Westfalia.

Pasărea ar trebui să achite o amendă de 25 de euro după ce a depăşit viteza legală maximă admisă.

În fotografia publicată de autorităţi, devenită rapid virală în mediul online, se poate observa cum porumbelul zboară cu 45 de km/h într-o zonă rezidenţială unde limita de viteză este de 30 km/h.

Presa germană scrie că porumbelul vitezoman a fost fotografiat în februarie, imaginea fiind abia acum dată publicităţii de autorităţi.

Femeile preferă să doarmă în pat cu câinele, decât cu partenerul de viaţă

Femeile preferă să doarmă în pat cu un câine, decât alături de iubitul lor. Nu este un mit, este un lucru dovedit ştiinţific de cercetătorii americani. Potrivit studiului, femeile se simt mult mai în siguranţă lângă un patruped blănos, decât lângă un bărbat.

Câinele este cel mai bun prieten al omului. O vedem în filme, dar şi în viaţa de zi cu zi. Nu multă lume ştie, însă, că acesta poate fi şi un partener ideal pentru un somn liniştitor. În special în ceea ce le priveşte pe femei, care, preferă mai degrabă compania patrupedului decât cea a soţului.

Studiul realizat în Statele Unite a arătat că femeile se simt de multe ori mai în siguranţă dacă dorm alături de un câine decât alături de un bărbat. Cel puţin asta au declarat cele peste 960 de participante la studiu.

Unul dintre motive ar putea fi faptul că au mai multă încredere în câini decât în partenerul de viaţă. Un alt motiv ar fi că patrupedul nu le deranjează noaptea la fel de mult cum o face iubitul. Lucru care nu se poate spune, însă, şi despre pisici, care sunt animale nocturne.

Cercetătorii urmează acum să realizeze un studiu asemănător, dar de această dată participanţii vor fi bărbaţi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!