Povestea câinelui salvat din mare, la 200 km de țărm. A fost botezat “Supravieţuitorul”

Dacă ar putea vorbi, un căţel din Thailanda ar avea de spus o poveste demnă de un film.
A fost salvat din larg, la 220 de kilometri de coastă. Muncitorii de pe o platformă petrolieră l-au văzut înotând şi l-au tras la bord cu o frânghie.

Loading...

Era epuizat şi deshidratat. Angajaţii l-au botezat “Supravieţuitorul” şi au avut grijă de el până când a putut fi dus în siguranţă la ţărm.

Nimeni nu ştie cât a înotat până când a avut norocul incredibil să dea peste salvatori.

Un mister este și cum a ajuns la peste două sute de kilometri de mal. E posibil să fi căzut de pe o barcă de pescuit.

Suma uriașă plătită de un cuplu ca să-și cloneze câinele. „Vechiul Marlon s-a întors”

Îl cheamă Marlon şi este primul câine clonat din Germania. Stăpânii săi au plătit nu mai puţin de 90.000 de euro unor specialişti din Coreea de Sud pentru ca patrupedul lor decedat să fie reprodus genetic.
Întâlnirea emoţionantă dintre Marlon şi proprietarii săi a avut loc recent pe aeroportul din Frankfurt.

Cu o foaie albă în mâna pe care au scris „Bine ai venit”, cei doi abia s-a abţinut să nu plângă până la sosirea lui Marlon.

Simone: „Tensiunea creşte. Nu mai rezist! Ultimii 400 de metri sunt insuportabili. Iar când l-au văzut, au alergat într-un suflet spre el.”

Marlon s-a născut într-o eprubetă în septembrie anul trecut în Seoul şi până acum Simone şi Sven l-au văzut doar pe înregistrări video. Patrupedul are aceleaşi elemente genetice ca şi câinele răposat al familiei, care a murit în urma unei operaţii de castrare.

Cuplul nu a vrut să accepte dispariţia subită a micului lor patruped, aşa că au luat o mostră din ţesutul lui şi au plecat spre Coreea de Sud. Şi asta pentru că în Germania, clonarea animalelor este ilegală. Acum nu le vine să creadă cât de mult „câinele nou” seamănă cu „cel vechi”.

Sven, stăpânul lui Marlon: „Nu există nicio diferenţă sau cel puţin nu o vedem noi. Ni se pare că „vechiul” Marlon s-a întors, doar că acum are mai puţină blană.”

Până în prezent, laboratorul din Coreea de Sud a clonat sute de câini şi este singura companie din lume care oferă astfel de servicii. Echipa de specialişti foloseşte aceeaşi procedură utilizată pentru clonarea oiţei Dolly, în anul 1996.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!