Povestea lui Troy te va face să plângi de fericire

Salvatorii s-au dus sa vada despre ce e vorba si asa l-au intalnit pe Troy, un pit bull abandonat care ratacea pe strazi de ceva timp în căutarea unui loc stabil. Ca orice câine care trăiește pe străzi, Troy era murdar și foarte bolnav. Durerile erau atât de mari încât statea ascuns în tufișuri și plângea.

Loading...

Angajații asociației au incercat zile întregi să se apropie de el, dar de fiecare dată fugea. Într-o zi, au reușit și l-au dus imediat la un spital veterinar. După un control amănunțit, medicii au dat verdictul: Troy este suspect de cancer. După câteva zile, rezultatele aratau ca Pit Bull-ul avea doar o infectie a pielii.

A fost tratat, iar acum Troy este fericit si recunoscator ca a primit o a doua șansa la viață!

Impresionant! O cățelușă și-a riscat VIAȚA pentru a proteja un pui de pisică abandonată

Goldie, o cățelușă din rasa shih-tzu, și-a riscat viața pentru a proteja un pui de pisică abandonată. Ea a fost gasit la marginea unui dig abrupt a unui oraș din Carolina de Sud, chiar de angajata unui adapost pentru animale.

Înițial femeia a crezut că este victima unui accidentat, iar când s-a apropiat, și-a dat seama că vietatea proteja un pui de pisica ce fusese probabil abandonat, potrivit Daily Mail.

Michelle Smith, angajata unui adăpost din America, a povestit că a auzit un schelalait de câine la baza unui dig abrupt. A coborât și a găsit într-un tufiș “ghemul de blana”, plin de ciulini. S-a uitat mai bine și a văzut că un pisoi care sugea lapte de la ea.

Michelle a luat cele două animale și le-a dus la adapost, unde medicii veterinarii le-au acordat primul ajutor.  Chiar și la adăpost, Goldie și Kate au rămas de nedespărțit, iar angajatii au vazut dupa foarte scurt timp ca afecțiunea dintre cele doua animale este imensă. Induioșati, le-au facut fotografii si le-au postat pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!