Povestea pisicii Cleo care a înduioșat lumea: și-a căutat săptămâni întregi stăpâna trimisă la azil.

Loialitatea animalele de companie față de stăpânii lor ne lasă adesea înmărmuriți.  Acest lucru este dovedit şi de o întâmplare care a avut loc recent în Marea Britanie: o pisică şi-a căutat stăpâna săptămâni întregi şi a reuşit în cele din urmă să o găsească, după ce femeia a fost trimisă la un azil pentru bătrâni.

Loading...

Acum câteva luni, Nancy Cowen a fost trimisă la un azil din Westcott, Anglia, fiind obligată să își părăsească pisica pe care o adoptase cu opt ani în urmă.

Familia bătrânei a decis că cel mai bine ar fi ca pisicuța Cleo să rămână în grija unei vecine, însă pisica nu a fost deloc de acord cu acest plan.

La două săptămâni după ce Cowen a fost internată la azil, personalul instituţiei a realizat că o pisică tot venea prin faţa acesteia, îşi petrecea zilele plimbându-se prin grădină şi uitându-se pe geam. Toţi au bănuit că este vorba doar despre o pisică vagaboandă.

“Se plimba mereu pe aici și am prins drag toți de ea. Am hrănit-o mereu, pentru că ni s-a părut tare drăgălașă”, a declarat Leslie Thomas, o îngrijitoare a azilului.

Câteva săptămâni mai târziu, Nancy a văzut pisica şi a remarcat că seamănă foarte mult cu Cleo. Bătrâna nu a crezut însă că ar putea fi vorba despre animăluțul ei, dar le-a menţionat în treacăt celor de la azil că felina sa îşi pierduse o mare parte din coadă. Cineva s-a dus să o privească mai de aproape şi a observat că, într-adevăr, pisica avea coada scurtă. Toţi au rămas muţi de uimire că Cleo îşi găsise stăpâna.

De atunci, Cleo s-a mutat şi ea la azil şi este nedespărţită de stăpâna ei.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!