Povestea polițistei care și-a riscat viața, ca să salveze animalele dintr-un adăpost

Doi poliţişti cu suflet mare au salvat câinii şi pisicile de la un adăpost de animale din California, ameninţat de flăcările unui imens incendiu de vegetaţie.

Loading...

Întregul stat se luptă de mai multe săptămâni cu focuri devastatoare. Camerele video din echipamentul celor doi au surprins imaginile acestei misiuni dramatice, pe care au dus-o la bun sfârşit. Un poliţist aleargă cu un câine în braţe, în timp ce vâlvătaia înainta ameninţător.

Polițistă: „Am început să adunăm cu înfrigurare, pisicile şi câinii…”

Flăcările erau de neoprit, într-un comitat din California, gata să înghită un adăpost pentru animale. Poliţista Carly Stone era în stradă, pentru a verifica dacă a mai rămas cineva în urmă după ordinul de evacuare generală. Majoritatea animalelor din incintă fuseseră mutate, dar nu toate.

Polițistă: „Probabil că pleci cu sufletul sfâşiat de durere ştiind că eşti nevoit să laşi nişte animale în urmă. Trebuia să facem ceva.”

Imaginile arată cât de rapid şi eficient a acţionat Carly Stone, împreună cu un alt poliţist. Au adunat, unul câte unul, toate animalele rămase în clădire. Afară, se auzea, ameninţător, zgomotul focului.

Polițistă: „Focul ajunsese prea aproape. Ştiam că trebuie să plecăm.”

În numai 10 de minute, au reuşit să salveze şi să urce în vehiculele poliţiei toate animalele – 60 de câini şi pisici.
Cei de la adăpost spun că au primit ordinul de evacuare din scurt. Au încărcat în maşinile pe care le aveau cât de multe animale au putut. Sperau să se întoarcă după celelalte, dar circulaţia pe drumurile de acces a fost oprită.

„Ne-am pus toată credinţa şi speranţa în ei. Le mulţumim din tot sufletul şi le suntem recunoscători că protejează nu doar oamenii, ci şi animalele.”

Polițistă: „Am făcut doar ceea ce sperăm că ar face oricine altcineva pentru animalele noastre de companie.”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!