Povestea reală a unor căței abandonați a impresionat o lume întreagă.

Din păcate, în ultimii ani, din ce în ce mai multe vietăți sunt abandonate pe străzi. Rămase fără un proprietar care să le poarte de grijă, patrupedele sunt expuse pericolelor.

Loading...

Rar vezi oameni cărora le pasă de animalele abandonate pe străzi, dar poveştile cu final fericit ale acestor patrupede devin rapid cunoscute în mediul online şi sunt apreciate de numeroşi internauţi.

Acesta este şi cazul a doi căţeluşi simpatici care au fost abandonaţi și  adoptaţi de călugării unui templu budist din China.

Te întrebi de ce a câştigat atât de multă popularitatea poestea celor doi căţei? Ei bine, din momentul în care au fost salvaţi, patrupezii stau îmbrăţişaţi. E felul prin care animăluţele îşi oferă unul altuia protecţie.

Salvatorii i-au fotografiat în aceste ipostaze adorabile, iar acum imaginile i-au cucerit pe internauţi. Din fericire, ambii căţeluşi se află acum pe mâini buni şi au toate şansele să crească într-un mediu sănătos. Sursă: Protv.ro

Aceşti câini au avut norocul să fie salvaţi şi au toate şansele să trăiască o viaţă fericită. Dar multe dintre animalele abandonate nu au această ocazie.

 

Cele două animăluţe se îmbrăţişează peste tot… Cel mai mare dintre câini îl îmbrățișează cu multă căldură pe cel mai mic, oferindu-i protecție necondiționată. O scenă pur şi simplu adorabilă!

Detaliul IMPRESIONANT care face prietenia dintre aceşti doi căței este o adevărată LECȚIE DE VIAȚĂ

Hoshi, un căţel din rasa American Eskimo, şi-a pierdut ambii ochi în urma unei intervenţii chirurgicale. Fără vedere, stăpânii se temeau că patrupedul nu va reuşi să se adapteze şi să se descurce în continuare. Totuşi, ajutorul lui Hoshi a venit de unde nimeni nu se aştepta.

Un alt câine i-a sărit în ajutor. Zen i-a înlocuit ochii lui Hoshi, însoţindu-l pe acesta peste tot, scriu cei de la Gândul.

Cei doi căței au devenit nedespărţiţi, iar imaginile surprinse de stăpâni îi arată în ipostaze diferite, la plimbare, la baie, la masă şi, bineinţeles, dormind unul lângă altul în pat.

Zen nu îl lasă niciodată nesupravegheat pe Hoshi, iar povestea lor ne învaţă, o dată în plus, că prietenia este cel mai de preţ lucru de pe pământ.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia dacă şi voi susţineţi lupta împotriva abandonului animalelor!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!