Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a trăit toată viața lui și după ce stăpânii au murit, în urmă cu 3 ani. În tot acest timp a stat singur și s-a hrănit cu ce a mai primit din când în când de la o rudă a foștilor proprietari.

Însă, recent, casa s-a vândut, iar noii proprietari au dărâmat construcțiile vechi din curte. Cățelul a rămas tot acolo, cuibărit în moloz.

Povestea lui tristă a ajuns la reprezentanții unei asociații de protecție a animalelor care au decis să salveze acest câine care a avut o soartă atât de amară în ultimii ani.

Pe pagina de Facebook a Asociației Casa lui Patrocle am găsit întreaga poveste a câinelui din comuna Ipotești.

„Împreună cu jandarmii am mai salvat un suflet. Apel la 112 cum că intr-o gospodărie ai cărei bătrâni au murit in urmă cu vreo trei ani, a rămas câinele de izbeliște. Câine care ar mușca și ar fi agresiv.

Un bătrân de peste 12 ani, singur și sălbăticit.

Lesne de ințeles, căci stă acolo singur de peste trei ani. L-ar fi hranit o rudă a bătrânilor in tot timpul ăsta, dar săptămâna trecută casa a fost vândută. Noul proprietar a demolat casa bătrânească.

Câinele a rămas acolo cuminte pe movila lui de moloz. Și pare că păzește ce-a mai rămas din casă, și din amintirile sale dintr-o altă viață alături de oamenii care l-au crescut.

Pare că-i orb, insă mâine il va vedea un medic. Chel, slab, fără dinți.

Cam răutăcios ce-i drept, dar de singurătate și teamă. Mai are rost să intrebăm de ce nu s-a găsit un vecin, un om dintr-un sat intreg care sa-l adopte și să-i poarte de grijă? N-are sens. Va rămâne în grija noastră și nu-i va lipsi nimic.

Mulțumim Jandarmeriei Suceava pentru sprijin și implicare!”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...