”Povestea unui caine adoptat…unui destin salvat de pe străzi….”

Marius Chirca, cel care se străduiește ​necondiționat​ să ofere bucăți mici de rai tuturor viețuitoarelor neajutorate, și-a propus să publice zilnic povestea ​fiecărui patruped​ ce a făcut parte din familia Kola Kariola.

Loading...

”Am să-mi fac timp să public în fiecare zi povestea unui suflet fericit din cei 158 adoptați în Bucuresti și periferie…..Mai jos aveți povestea lui Junior”, a scris Marius , pe Facebook.

Junior și-a dovedit loialitatea și dragostea față de noii lui stăpâni. Este un adevăr pe care proprietarii lui o spun. Patrupedul este noua vedetă de pe Instagram pentru că stăpânii lui vor să schimbe viziunea oamenilor asupra adopției.

“Pe Junior l-am adoptat de la Kola Kariola acum aproape 2 luni. Ei ne-au spus ca are multa energie, dar noi n-am vrut sa credem. Pana acum, ne-a lasat fara un telefon, pantofi, câteva haine și vreo două perne, însă pot spune ca dragostea pe care ne-o ofera, nu se masoara cu lucrurile pe care le-am pierdut. Ne-am gândit sa-i facem aceasta pagina de instagram pentru a schimba viziunea oamenilor asupra adoptiei si a tot ce înseamnă acest lucru. “

Povestea lui Jack, câinele despre care nimeni nu și-a dat seama că are o problemă majoră!

Povestea lui Jack, câinele despre care nimeni nu și-a dat seama ca este orb! Barry şi Liz Edwards sunt o familie de fermieri din Warmington, Cheshire, Anglia. Ei au luat în grijă un câine ciobănesc pentru a-l folosi în gospodărie. Iniţial, animalul nu a făcut prea bine faţă cerinţelor, nepriceperea să fiind pusă pe seama lipsei de experienţă.

În cele din urmă, cățelul s-a integrat bine  în mediul fermei, cucerind inimile familiei adoptive. Necunoscut pentru cei doi soţi era însă faptul că fiecare lucru, oricât de mărunt, pe care Jack îl făcea, însemna o mică minune. Patrupedul, în vârstă de patru ani, era orb, fapt pe carecei doi fermieri l-au suspecat prima oară atunci când câinele a fix înspre un buştean şi s-a lovit puternic de el.

Imediat au mers la un medic veterinar pentru a confirma bănuielile, dovedindu-se că Jack era orb. Acest lucru le-a schimbat proprietarilor animalului perspectiva, transformându-se, în ochii lor, dintr-un câine cam stângaci într-un campion incontestabil.

“Este o sursă de inspiraţie. Acest câine făcea totul fiind orb că şi când totul ar fi fost normal. Trebuie că şi-a cartografiat mental teritorul, pentru că ştie cu precizie unde se află orice loc şi obiect”, declara doamna Edwards, entuziasmată de Jack. Se crede că animalul nu s-a născut orb, ci ar fi ingerat ceva care i-a determinat această stare. Acum, Jack a fost retras din “câmpul muncii” şi este tratat, pur şi simplu, că un animal de companie, potrivit Dailymail

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!