Prietena i-a spus să aleagă între ea sau cățel. Ca răspuns la această condiție, băiatul a postat un anunț care a făcut-o să se înfurie. Iată ce a scris.

Cu toții știm că câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, și spre deosebire de oameni aceștia rămân credincioși în orice situație cât de problematică ar fi.

Loading...

Între câini și stăpânii acestora se formează o legătură strânsă pentru că aceștia au grijă de animale ca de niște membri ai familiei. Și despărțirile de animalul îndrăgit sunt foarte grele. Iată un asemenea caz.

Iubita unui băiat la amenințat că îl părăsește dacă nu renunță la câine.

“Am o prietenă căreia nu-i place câinele meu de rasă beagle pe nume Molly, așa că am hotărât să o dau altcuiva. Este cu mine de patru ani, este de rasă și dintr-o zonă bogată. Este jucăușă dar nu e dresată îndeajuns.

Are nevoie de îngrijire specială pentru că are părul lung și îi place mereu să aibă unghiile făcute. Se trezește noaptea și vorbește vrute și nevrute. Dar când eu lucrez ea doarme.

Îi place să mănânce cele mai bunișoare și scumpe mâncăruri. Dar nu te va aștepta niciodată acasă bine dispusă la sfârșitul unei zile grele de muncă.

Atunci când treci printr-o situație grea, nu te va iubi necondiționat. Nu mușcă dar este foarte rea.

Este egoistă și materialistă, eu cu câinele meu, vrem să o dăruim cât mai repede.”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!