Prietenie impresionanta. Cainele care ii salveaza viata unei fetite de 3 ani in fiecare clipa

O poveste induiosatoare vine din Loganville, statul american Georgia, unde o fetita in varsta de 3 ani si parintii ei au toate motivele sa-i fie recunoscatori Domnului Gibbs.
Este vorba de un catel care poarta tot timpul un rezervor de oxigen, care ii este necesar copilei pentru a respira, dupa ce a fost diagnostcata cu hiperproductie a celulelor endocrine, pe cand avea doar opt luni.

Loading...

Pana ca patrupedul sa intre in viata micutei Alida, ea nu putea sa paraseasca locuinta, deoarce tubul era prea greu pentru ea. Acum insa, se poate plimba, sa se joace si chiar sa mearga pe bicicleta, multumita ajutorului oferit cu bucurie de generosul Domn Gibbs.

Boala de care sufera fetita este extrem de rara si a fost descoperita pentru prima data in 2005. Mai sunt cunoscute doar 800 de astfel de cazuri in lume.

“Alida nu se plange de boala pe care o are. Acum, mai are momente cand vrea sa-si dea jos tubul, dar noi ii spunem ca nu e o idee prea buna. Il iubeste pe Domnul Gibbs si el o iubeste pe ea. Incercam sa-i facem viata mai usoara, ea de-abia acum realizeaza ca este diferita. Dar pe masura ce legatura ei cu Domnul Gibbs devine mai puternica, credem ca lucrurile vor deveni mai bune. Ca pereche, ei se descurca foarte bine impreuna, Domnul Gibbs are rezervorul de oxigen al fetitei pe spate, iar Alida are lesa lui”, a spus mama fetitei.

Boala Alidei ar putea regresa in timp. Pana atunci, Alida cere mai mult “O”, asa cum ii spune ea rezervorului de oxigen, ori de cate ori simte nevoia. Acum, ambii parinţi sunt implicati in strangerea de fonduri pentru studiul aprofundat al bolii de care suferă Alida.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!