Primele 100 de zile din viaţa a doi ursuleţi panda, surprinse într-un clip adorabil

Lumea necuvântătoarelor este un tărâm de vis pe care păşesc nenumărate specii de animale. Atunci când avem şansa să urmărim îndeaproape comportamentul unora dintre aceste vieţuitoare suntem surprinşi să descoperim lucruri minunate, care până în acel moment ne erau total necunoscute. Printre cele mai drăgălaşe animale de pe Pământ se numără cu siguranţă urşii panda, iar acest videoclip se va dovedi o încântare pentru toţi cei care îl vor viziona.

Loading...

Mei Lun şi Mei Huan sunt doi pui adorabili de urs panda care prin supravieţuirea lor au reuşit să devină o premieră. Fiind singura pereche de gemeni veniţi pe lume în Statele Unite ale Americii care a rămas în viaţă, simpaticele animăluţe au fost ţinute sub strictă supraveghere în primele 100 de zile de dezvoltare.

Cum această perioadă era critică pentru cei doi, ursuleţii au avut parte de o îngrijire specială din partea personalului de la Grădina Zoologică din Atlanta. Doctorul Rebecca Snyder ne mărturiseşte cum pe parcursul celor 100 de zile gemenii au avut parte de o dezvoltare absolut normală. Pornind de la primele imagini care ne înfăţişează doi pui foarte mici, fără pic de blăniţă şi ajungând la cele finale în care facem cunoştinţă cu doi jucăuşi blănoşi, suntem fermecaţi pur şi simplu de minunăţia acestui proces.

În primele 25 de zile micuţilor panda au început să le apară acele pete negre care le sunt caracteristice, şi de asemenea un puf le acoperea încet încet întregul corp. Luând în greutate foarte rapid, Mei Lun şi Mei Huan s-au transformat repede în doi ursuleţi robuşti şi sănătoşi. Ei aşteptau apoi să înveţe să meargă pentru a putea explora lumea din jurul lor. Este uimitor să putem privi dezvoltarea acestor puiuţi în primele zile de viaţă!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!