Proprietarul îşi întreabă papagalul dacă îl iubeşte – Răspunsul păsării este de tot hazul

Un animal de companie ne poate binedispune instantaneu şi există puţine lucruri mai bune decât prezenţa unei necuvântătoare în viaţa noastră.

Loading...

Chiar dacă nu se pot exterioriza asemeni oamenilor, animalele de companie pot reacţiona în moduri neaşteptate atunci când cred că ceva este amuzant,.

Pebble, papagalul cacadu din imagini, este cel mai bun exemplul în acest sens. Nu trebuie decât să-l urmăriţi în acţiune…

Să ai în casa animal de companie este ca şi cum ai avea un membru de familie cu drepturi depline. Cineva cu care să te cerţi, să glumeşti şi să te susţină în vremuri grele.

Fericire pură
De asemenea, înseamnă să ai alături pe cineva care să te facă să râzi – adică exact ceea ce face Pebble pentru proprietarul său.

Într-o filmare care a fost vizionată de peste şapte milioane de persoane, Pebble îşi încântă privitorii cu caracterul său amuzant.

Proprietarul îl întreabă pe Pebble dacă îl iubeşte
În videoclip îl putem vedea pe Pebble şi pe proprietarul său stând pe canapea şi discutând, moment în care bărbatul îi întreabă Pebble dacă îl iubeşte.

Urmăriţi răspunsul său minunat în videoclipul de mai jos:

Este imposibil să nu zâmbeşti după ce vezi videoclipul.

Click pe butonul „Distribuie”, astfel încât şi prietenii voştri să poată vedea acest videoclip de tot hazul!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!