Proprietarul le cântă o melodie căţeluşilor în timp ce soţia surprinde o scenă care a devenit virală peste noapte

Cei cinci căţeluşi din aceste imagini sunt răsfăţaţi de stăpânul lor care îi linişteşte

Loading...

seara la culcare cântându-le un cântec de leagăn destul de cunoscut

Încă de la primele acorduri ale cântecului, patrupezii îşi caută un loc cât mai confortabil pentru a se putea odihni în voie.

Chiar dacă încă sunt destul de energici, în momentul în care aud glasul blând al stăpânului lor se ghemuiesc încet unul lângă altul.

Somnul coboară lin, iar căţeluşii adorm instantaneu.

Doar unul dintre ei mai dă semne de nelinişte aşteptând o nouă repriză de cântec pentru ca în final toţi căţeluşii să adoarmă la unison.

Soţia celui care adoarme căţeluşii cu vocea sa caldă este impresionată de reacţia patrupezilor.

Ea a spus: „Nu aş fi crezut niciodată dacă nu aş fi văzut cu ochii mei.”

Unii experţi sunt de părere că puii dorm cel mai bine atunci când proprietarii lor sunt în

apropiere, astfel încât momente ca cel prezentat în aceste imagini sunt binevenite.

Doar aşa micuţii patrupezi se vor simţi în siguranţă şi vor dormi liniştiţi.

La ce vă gândiți când auziți cuvântul “Siberia”? Unii își imaginează multă verdeață, păduri nesfârșite și o mare diversitate de animale sălbatice.

Totuși majoritatea s-ar gândi la iernile cumplite, cantitățile enorme de zăpadă și un relief foarte accidentat. Pe timp de iarnă în Siberia de multe ori temperatura scade sub -40…-50 °C.

Orice om rațional înțelege că în astfel de condiții climaterice nu poți lăsa copilul singur în aer liber, dar anume asta s-a întâmplat în regiunea Altai din Rusia.

O femeie și-a lăsat fiul de doi ani în curtea casei când temperatura era sub -20 °C.

Nu era nici o șansă pentru copil să poată supraviețui în aceste condiții măcar o noapte. Dar aici în poveste s-a implicat un personaj neașteptat, care practic a avut rolul de înger păzitor.

Câinele acestei femei probabil a simțit această mare primejdie. El s-a apropiat de copil și l-a acoperit cu corpul său, iar această căldură l-a ajutat să reziste mult mai mult decât ne-am putea așteptat.

După tocmai 2 zile vecinii au observat câinele nemișcat în curte și s-au apropiat să vadă dacă totul e în regulă. Când sub blana câinelui ei au văzut copilul mic, au înțeles imediat toată seriozitatea situației.

În ciuda eforturilor animalului, copilul avea hipotermie acută și o stare generală foarte proastă.
Conform “The Siberian Times”, copilul a supraviețuit prin minune și a reușit să se recupereze complet.
De atunci locuitorii din acea zonă îl numesc pe câine drept “Erou” și “Salvator”.

Mama copilei urmează a fi trasă la răspundere pentru o astfel de neglijență criminală și riscă să ajungă la pușcărie și să fie lipsită de drepturi părintești. De fapt ea a revenit acasă după 4 ani de la acel caz.

Dacă acel câine nu ar fi manifestat această grijă incredibilă față de copil, această istorie ar fi avut un cu totul alt final. Câinii ne demonstrează din nou ce înseamnă adevărata fidelitate și credincioșie, de care noi, oamenii, de multe ori nu suntem în stare.

De altfel acesta nu e unicul astfel de caz petrecut în Siberia. Acum 3 ani o fetiță pe nume Karina Chikitova din Republica Saha din Rusia a dispărut fără urmă împreună cu un câine.

The Siberian Times transmite că în zona în care a dispărut fetița sunt foarte mulți lupi și urși.

La 9 zile după dispariția copilului câinele a venit în satul vecin pentru a cere ajutor. În tot acest timp fetița s-a hrănit cu fructe de pădure și a dormit în iarbă, iar supraviețuirea sa se datorează tocmai acelui câine.

Copilul nu avut de suferit nimic afară de câteva pișcături de țânțar.

Câinele o proteja în timpul nopții, iar ziua căuta locuri în care să poată sta în siguranță până la venirea echipajelor de salvare.

Astăzi ambii copii sunt vii și sănătoși datorită ajutorului unor câini. Aceste animale sunt cu adevărat minunate și au un spirit eroic exemplar!

Dar dvs. cunoașteți astfel de istorii despre animale? Spuneți-ne în comentarii și împărtășiți această istorie impresionantă prietenilor dvs.!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!