Pui de maimuţă salvat de o căţelușă, în India

Un pui de maimuţă care a rămas singur pe lume a fost salvat de la moarte de o… căţeluşă care i-a devenit apoi mamă adoptivă.  Atacat de o haită de câini, mica primată dintr-un sat indian nu ar fi supravieţuit dacă nu i-ar fi luat apărarea Ruby.

Loading...

De atunci, cei doi sunt de nedespărţit.  Şi merg peste tot împreună. Patrupedul îşi cară în spate puiul adoptat şi chiar îl alăptează. Foarte protectoare, Ruby îl păzeşte tot timpul. Se asigură astfel că maimuţa de care a prins drag nu păţeşte ceva rău.

Fetiţă din Timiş, în lacrimi de ziua de naştere, după ce hoţii i-au furat câinele din curte

O fetiţă din Timiş a avut parte de o surpriză neplăcută chiar de ziua ei de naştere, după ce hoţii i-au furat câinele din curte.

Maya, un Akita american în vârstă de un an şi şapte luni, a dispărut fără urmă, iar proprietarul a cerut ajutorul oamenilor pe Facebook.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul prânzului, în curtea unei case din localitatea Beregsău Mare din judeţul Timiş.

Chiar de ziua de naştere a fiicei proprietarului, hoţii au furat-o pe Maya.

“Azi, de ziua fiicei mele, am primit toti un cadou ‘minunat’. O persoană ‘binevoitoare’ s-a gândit că nu mai avem nevoie de Maya şi şi-a însuşit patrupedul nostru drag, mai pe sleau, a furat-o… din curte, din Beregsău Mare.

Suspiciunea de furt vine în urma dovezilor, plasa împletită a fost tăiata la colţul gardului şi închisă inapoi cu bucăți de sârmă ruginite, cel mai probabil găsite la casa vecină aflată în construcție. Fac un apel pe această cale, dacă cineva o vede pe Maya să mă contacteze pe facebook.

Maya este femelă de Akita american în vârsta de 1 an şi 7 luni, este blândă si de culoare maro cu alb. Este microcipată şi înregistrată în registrul de evidență al câinilor cu stăpân pe numele meu. Nici nu stiu cum sa ne bucuram de ziua de naștere a fiicei mele”, a scris Ovidiu Keresztes pe Facebook.

 

 

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!