Pui de pisică salvat de pe autostradă, de un polițist. Ce a făcut apoi în mașina agentului

O autostradă nu e tocmai cel mai potrivit loc pentru un pisoi. Aşa că atunci când un poliţist din Missouri a văzut puiul de mâţă pe un parapet, speriat de moarte, a oprit şi l-a luat cu el.
Imediat ce s-a văzut în siguranţă, pisoiul a început să exploreze maşina, iar camera de filmat a poliţistului a înregistrat totul.

Loading...

După ce a declanşat din greşeală sirena maşinii de poliţie, ofiţerul l-a luat în braţe. Micuţul şi-a lăsat capul pe spate să fie mângâiat mai bine, apoi şi-a băgat nasul şi în cameră, lăsându-ne să-l admirăm în toată splendoarea.

Poliţistul l-a dus întâi la un adăpost de animale, dar în cele din urmă, el şi familia lui au decis să-l adopte.

Pui de pisică sălbatică de Scoția văzut pentru prima dată din august, când s-a născut

Îngrijitorii de la o grădină zoologică din Marea Britanie sunt fericiţi că au reuşit să-şi filmeze unul dintre cei mai retraşi locatari.

Este vorba despre un pui de pisică sălbatică de Scoţia, despre care ştiau că s-a născut în august, dar care s-a ascuns bine de camere până acum.

Pisica sălbatică de Scoţia este cel mai rar mamifer din Regatul Unit. Mai exista doar 100 de exemplare, iar specialiştii britanici le înmulţesc pe cele din captivitate, în speranţa că le vor putea elibera apoi în natură.

Pisică blocată pe o clădire din Oradea, salvată de pompieri. Ce s-a întâmplat apoi cu ea

O pisică aventuroasă din Indiana a dat de bucluc. S-a cățărat, numai ea știe cum, pe un baraj înalt, acoperit cu zăpadă și gheață, fără să mai poată coborî de acolo.
Noroc cu doi militari geniști, care i-au venit în ajutor. Un pescar cu privire ageră a văzut mică felină, sus, pe barajul acoperit cu gheață.

Și-a dat seama că ar putea să cadă în orice moment de acolo și a chemat poliția… Departamentul șerifului a trimis imediat câțiva oameni, dar aceștia nu puteau să ajungă la la pisoi.

Atunci, doi genisti, care întâmplător efectuau lucrări la baraj, s-au hotărât să dea o mâna de ajutor.

Au primit permisiunea să oprească fluxul de apă și au pornit cu barca în misiunea de salvare. Atunci când s-au apropiat de zidul de beton, motanul a alunecat sau poate a sărit… însă a fost prins de cei doi salvatori, înainte să cadă în apa rece ca gheața.

Năzdrăvanul ghemotoc de blăniță neagră a fost botezat domnul Vengi – după numele unei regine dintr-un show cu travestiți. În jargonul urban a devenit o expresie, care înseamnă ieșire spectaculoasă din scenă. Stăpânul spune că motanul pleacă deseori hai hui, dar seara revine acasă. De data această lipsea, însă, de câteva zile.

Slăbise puțin, dar nu părea să aibă alte probleme după această expediție aventuroasă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!